![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Baba Tračara | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Stranica of 2 Slijedeća >> |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
boban
Urednik foruma ![]() ![]() Pristupio/la: 08.Srpanj.2003 Lokacija: Albania Online Status: Offline Poruke: 132 |
![]() ![]() ![]() Poslan: 10.Ožujak.2004 u 18:10 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Saraga
Bolji korisnik ![]() ![]() Pristupio/la: 30.Studeni.2003 Lokacija: Switzerland Online Status: Offline Poruke: 20 |
![]() ![]() ![]() |
Izgleda da se u selu samo karta i ....! Bar će nas bit više u selu. |
|
![]() |
|
Buban
Gazda foruma ![]() ![]() Pristupio/la: 25.Siječanj.2003 Online Status: Offline Poruke: 604 |
![]() ![]() ![]() |
malo nas je al smo zato probrani!
|
|
![]() |
|
Inguan
Matora kljusina foruma ![]() ![]() Pristupio/la: 27.Kolovoz.2006 Online Status: Offline Poruke: 714 |
![]() ![]() ![]() |
Pa toj mladezi sam sex na pameti ,ubi boze to ni bilo tak u nase doba vele sve seoske babe.
|
|
http://www.vinkojovanovac.com | http://vinkojovanovac.com/blog
|
|
![]() |
|
Monsinjor Djipa
Matora kljusina foruma ![]() ![]() Pristupio/la: 23.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 195 |
![]() ![]() ![]() |
...na necu nista rec....
![]() |
|
U bogovima svojim nek nikad ne nadju spas !!!
U ono vrijeme rece Isus apostolima : ''Odvadite mi za pljugu'' ![]() |
|
![]() |
|
malena
Bolji korisnik ![]() Pristupio/la: 02.Svibanj.2009 Online Status: Offline Poruke: 19 |
![]() ![]() ![]() |
dal još imate puno mladih trudnica u selu ili ove godine nisu dečki tako aktivni kao prije ( bez uvrijede dečki)
|
|
zavodnica
|
|
![]() |
|
jocko1
Novi član ![]() ![]() Pristupio/la: 18.Srpanj.2009 Online Status: Offline Poruke: 2 |
![]() ![]() ![]() |
u tojem komšiluku ih ima najviše
|
|
![]() |
|
jocko1
Novi član ![]() ![]() Pristupio/la: 18.Srpanj.2009 Online Status: Offline Poruke: 2 |
![]() ![]() ![]() |
hoču reči u saraginom komšiluku
|
|
![]() |
|
malena
Bolji korisnik ![]() Pristupio/la: 02.Svibanj.2009 Online Status: Offline Poruke: 19 |
![]() ![]() ![]() |
ja ti nisam tu pa mi moraš imenovati koje su to trudnice da sam informirana o svim dogadajima
|
|
zavodnica
|
|
![]() |
|
Hrvoje
Matora kljusina foruma ![]() ![]() Pristupio/la: 23.Veljača.2006 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 416 |
![]() ![]() ![]() |
svakako! na koju god pomislis trudna je i to je to!
|
|
Izgubio sam vjeru u ljubav, vjeru u svijet, jedinu nadu sam nasao u igli... sada strikam i super mi je!
|
|
![]() |
|
Stranica of 2 Slijedeća >> |
![]() ![]() |
||
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |