Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži Uupoomoć | |
Registracija Login |
Problemi | |
Gradište Forum : GRADIŠTE : Problemi |
Tema: Moderatori Gradistanskog Foruma | |
<< Prijašnja Stranica of 4 Slijedeća >> |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
choMa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 08.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 525 |
Poslan: 02.Veljača.2007 u 13:55 |
ti si sad totalno zastranio coece.... samo ti ljudi oce rec da malo procitas post nakon sto ga napises i da ispravis greske... sig makeri toplo primaju kritike ako se ne varam ;) |
|
IP Logged | |
bosut142
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 21.Srpanj.2006 Online Status: Offline Poruke: 284 |
Poslan: 02.Veljača.2007 u 14:27 |
Jbte,ovo prerasta u rat!
|
|
Vi stegnite remen,bando lopovska
|
|
IP Logged | |
Inguan
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 27.Kolovoz.2006 Online Status: Offline Poruke: 714 |
Poslan: 02.Veljača.2007 u 14:37 |
da al me je** sto mi se neda kasnije ispravlajti neg sam klikenm post ili odgovori,a i ja ih boghte nekad moram sifrirati
|
|
http://www.vinkojovanovac.com | http://vinkojovanovac.com/blog
|
|
IP Logged | |
Hrvoje
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 23.Veljača.2006 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 416 |
Poslan: 02.Veljača.2007 u 14:43 |
Ma kanite se nepismenosti!!!
Svi u OKC veceras na svirku!!! |
|
Izgubio sam vjeru u ljubav, vjeru u svijet, jedinu nadu sam nasao u igli... sada strikam i super mi je!
|
|
IP Logged | |
gradištanka
Bolji korisnik Pristupio/la: 31.Siječanj.2007 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 96 |
Poslan: 02.Veljača.2007 u 14:48 |
OKC ILI OKS?*
|
|
neka vas Bog čuva zlih žena, a dobrih se čuvajte sami!!
|
|
IP Logged | |
Hrvoje
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 23.Veljača.2006 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 416 |
Poslan: 09.Veljača.2007 u 18:17 |
OKC- omladinski kulturni centar (nekad se tako zvalo) sada je MKC al ono prvo mi je draze...
A ovi koji volu da se kere na prekodrinske (ne zelim vrijedjati glazbu i nazvati to glazbom ili muzilom a i zvukovi su predobri za to) nesta (moze proc) neka idu kod borbasa u hacijendu (oks), jer manjje ce ih biti ovdje... |
|
Izgubio sam vjeru u ljubav, vjeru u svijet, jedinu nadu sam nasao u igli... sada strikam i super mi je!
|
|
IP Logged | |
Ilija D.
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 28.Veljača.2007 Lokacija: Switzerland Online Status: Offline Poruke: 115 |
Poslan: 09.Ožujak.2007 u 22:42 |
Ma ljudi samo se vi dalje zaj***vajte ljepo ne citati jer tu i tamo se pojavi neki biser a i cujes najnovije traceve.To vama u gradistu nista neznaci ali ja se posteno nasmijem. Nastavite samo tako macho i ostali.
|
|
Ilija D.
|
|
IP Logged | |
choMa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 08.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 525 |
Poslan: 10.Ožujak.2007 u 05:33 |
Onda se mogu pohvalit da danas idem na Bolesno Grinje, Dislike, Fak Am See...
|
|
IP Logged | |
Ilija D.
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 28.Veljača.2007 Lokacija: Switzerland Online Status: Offline Poruke: 115 |
Poslan: 10.Ožujak.2007 u 08:45 |
E pa svaka vam cast-u pola sest ujutro se dopisivati...pa ochMa i ostali ako cak i ovako rano mailate,e onda ste stvarno zasluzili da se vise ljudi javlja...barem oni koji ne mogu spavati,ili oni koji se tek bude...A prica se da je radni moral u hrvatskoj veoma nizak,c,c,c
Ej (Matej)-tako te zovem od rodjenja-a sjecam se kad si se rodio-pozdravi si mamu i ostale od TETE Gabi...sad se osjecam veoma staro jer broj mojih godina pocinje sa 3(ta me brojka stalno proganja...)
|
|
Ilija D.
|
|
IP Logged | |
choMa
Poslan: 10.Ožujak.2007 u 13:42 |
hahaahahahha... Tako je to kod svih žena... samo ne pitaj za godine,
nisam jednom bio istjeran sa sata profesorice Lenić zbog toga! Pozdrav iti Helenu i Doru!! Prenio sam staroj pozdrave... je se smijala na ovo za godine.
|
|
IP Logged | |
<< Prijašnja Stranica of 4 Slijedeća >> |
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |