Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži Uupoomoć | |
Registracija Login |
Sve ostalo | |
Gradište Forum : RAZNO : Sve ostalo |
Tema: HUMOR | |
Stranica of 11 Slijedeća >> |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
neprilagodjena
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 18.Srpanj.2004 Online Status: Offline Poruke: 120 |
Tema: HUMOR Poslan: 10.Ožujak.2007 u 14:19 |
Prosla sam forum uzduz i poprijeko i nigdje nisam nasla ni jednu temu sa vicevima, forama, biserima domace radinosti ili lokalnim umotvorinama, te tako ustanovila da vam forum ima rupu u marketu.
Evo nove livade, hajd' razmasite se! Editiran od neprilagodjena - 10.Ožujak.2007 u 14:19 |
|
...and if I had a dollar bill
for all the things I've done I would have a mountain of money pilled up to my chin... |
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 18.Srpanj.2004 Online Status: Offline Poruke: 120 |
Poslan: 10.Ožujak.2007 u 15:02 |
Pita učiteljica: Djeco je li vam itko u porodici umro od sexa? Leti roda među oblacima. Na leđima nosi dedu od 70 godina koji je lupa po glavi i viče: Seta baba, pa ugleda momke kako se drogiraju. "Sta to radite, djeco?" "Bodemo se, baba!" "’Ajde,’ ajde, samo nemojte sjediti na betonu da se ne prehladite." Sjede djed i baka u parku i krene razgovor. Prolazi tip ulicom pored zgrade kad gore na drugom spratu uz prozor visi baba s omcom oko vrata i trza nogama a pored nje stoji muskarac mrtav- hladan i gleda u nju. Pita baba unuka:”Jjel' sinko kako se zove onaj Svabo sto nam krije stvari po kuci?” Vratio se narkoman kod svoje babe, gdje je i stanovao, i nakon nekog vremena je pita: Stavila baba sesir na glavu, stala pred ogledalo pa se zamisli i kaze: Editiran od neprilagodjena - 10.Ožujak.2007 u 15:03 |
|
for all the things I've done I would have a mountain of money pilled up to my chin... |
|
IP Logged | |
gradištanka
Bolji korisnik Pristupio/la: 31.Siječanj.2007 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 96 |
Poslan: 10.Ožujak.2007 u 16:16 |
Prepucavala se dva bogataša koji je bogatiji.
- Ja imam toliko novca da mogu kupiti cijeli svijet!
- Ja ga ne prodajem!!!!
Bili tip i ženska u zoološkom vrtu. Prolaze oni ispred kaveza s gorilom, a ženskoj se zadignula suknjica, na to se gorila sav uspali. Kaže tip: " Daj ga molim te, još malo rajcaj." Ona se stane protezati, a gorila sve luđi i luđi. Na to tip otvori vrata kaveza, gurnr žensku unutra, zatvori vrata i reče: "Ajd sad njemu reci da te boli glava!!!"
Pita nastavnica Ivicu:
-Ivice koliko je 8 puta 9?
Ivica razmišlja pa kaže:
-Cirka 10 eura...
Ide Crvenkapica šumom i iza drveta ugleda vuka. Priđe ona vuku i začuđeno upita: " Vuče zašto imaš tako velike oči?" A vuk stenje, stenje i odjednom se prodere: " GONI SE GLUPAČO, ZAR NE VIDIŠ DA SEREM?!!"
Šeta se Hitler u koncentracionim logorom i padne mu pepeo na rame. Na to će on: " Ma okani me se, čovječe."
Polažu Mujo i Haso fiziku na fakultetu. Prvi na usmeni ulazi Mujo i profesor mu zadaje zadatak: "Recimo Mujo, da putuješ vlakom i toplo ti je u kupeu. Što češ napraviti?"
- " Pa otvoriti prozor. "
- " E, odlično. Prozor ima površinu 1,5m kvadratnih, kupe ima zapremninu 12m kubičnih, vlak juri 60km/s ka zapadu, a puše južni vjetar 5m/s. Za koliko će se izvjetriti kupe??!"
Mujo naravno nema pojma i padne na ispitu. Izlazi iz kabineta i ispriča Hasi što je bilo. Slijedeći ulazi Haso i profesor opet započinje priču.
-" Recimo, Haso, da putuješ vlakom i toplo ti je u kupeu. Što češ napraviti?"
- Skinem sako.
- Ali jako je toplo!
- Skinem džemper i košulju.
- Strašna je vručina i još ti je toplo.
- Skidam hlače i čarape.
- A što ako preko puta sjedi crnac kojemu se diže na tebe dok se skidaš? Što onda?!
- Ma može me j***ti i cijeli kupe, ali ja prozora ne otvaram!!!
|
|
neka vas Bog čuva zlih žena, a dobrih se čuvajte sami!!
|
|
IP Logged | |
bosut142
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 21.Srpanj.2006 Online Status: Offline Poruke: 284 |
Poslan: 10.Ožujak.2007 u 18:47 |
Idu dvije nule ulicom i razgovaraju,kad naidje osmica!
Rece jedna nula drugoj: A je se ova stegla u struku!!!! |
|
Vi stegnite remen,bando lopovska
|
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Poslan: 10.Ožujak.2007 u 20:08 |
|
|
|
IP Logged | |
Ilija D.
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 28.Veljača.2007 Lokacija: Switzerland Online Status: Offline Poruke: 115 |
Poslan: 10.Ožujak.2007 u 20:18 |
sta me nesto zeza ova prijava...Hej neprilagodjena sta se ne javljs-i nesto ne stima sa slanjem pisma na tvoj E-Mail,probao sam pa ne ide.Ilija
|
|
Ilija D.
|
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Poslan: 10.Ožujak.2007 u 21:58 |
'ajde, eto, provjerit cu akumulator jos jednom. Editiran od neprilagodjena - 10.Ožujak.2007 u 22:02 |
|
|
IP Logged | |
Inguan
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 27.Kolovoz.2006 Online Status: Offline Poruke: 714 |
Poslan: 10.Ožujak.2007 u 23:19 |
i moj favorit Editiran od Inguan - 10.Ožujak.2007 u 23:21 |
|
http://www.vinkojovanovac.com | http://vinkojovanovac.com/blog
|
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Poslan: 11.Ožujak.2007 u 03:06 |
mali dodatak zaostavstini plemenitog dr. Bratoljuba Klaica
aerobik - bik koji leti aloja - kreten koji sam sebe zove na telefon bermuda - medvjedja jaja bezbolan - zabranjeno govoriti bosanskim naglaskom cizmica - mala macka koja jede sir fukara - seksualno ugrozena papiga gorila - Los Angeles u plamenu herpes - gospodin pas (Zagorski) Kabul - Dalmatinac koji slici na bika kajdanke - Zagorac koji ne razumije njemacki katran - macka u bijegu licemjeri - estetski hirurzi Meksiko - reci nekome da je mekusac Nagasaki - egzhibicionistica po imenu Saki nebuloze - razocarani Zagorac nemati - otac pesimistican - tajanstveni zagorski pas petak - ak ak ak ak ak pigment - svinja s okusom mentola repatica - ptica koja pjeva Eminema romanticar - cigo koji se bavi antikom transparent - tvrtka za prijevoz roditelja trijumf - tri djevice ustanova - plasticna operacija usana ili - ono sto je uradio Deen |
|
|
IP Logged | |
Ilija D.
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 28.Veljača.2007 Lokacija: Switzerland Online Status: Offline Poruke: 115 |
Poslan: 11.Ožujak.2007 u 11:21 |
Ej Gradischci,di ste?Svi spavate,bila burna noc,ha?
|
|
Ilija D.
|
|
IP Logged | |
Stranica of 11 Slijedeća >> |
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |