Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži Uupoomoć | |
Registracija Login |
Problemi | |
Gradište Forum : GRADIŠTE : Problemi |
Tema: Anketa - cajkare - pomozita | |
<< Prijašnja Stranica of 3 Slijedeća >> |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
choMa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 08.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 525 |
Poslan: 15.Ožujak.2007 u 23:32 |
Srce mi je puklo na dva dela
Oprala sam veš a nisam htela. |
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 18.Srpanj.2004 Online Status: Offline Poruke: 120 |
Poslan: 15.Ožujak.2007 u 23:49 |
To mi daje ideju za novu temu-najpoeticnije cajke. Evo i mog priloga za danas, jedna ribolovna, ni Sego iz Cerne je ne bi bolje spjevao; "Uhvati me kao soma bez stapa i mamca,
sada pored mene prodjes kao pored stranca............."
|
|
...and if I had a dollar bill
for all the things I've done I would have a mountain of money pilled up to my chin... |
|
IP Logged | |
CloudConnected
Bolji korisnik Pristupio/la: 24.Studeni.2006 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 52 |
Poslan: 16.Ožujak.2007 u 07:14 |
Hahaha Ilija, genijalno rečeno....
|
|
IP Logged | |
choMa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 08.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 525 |
Poslan: 16.Ožujak.2007 u 09:27 |
hahahah... predobra.
|
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 18.Srpanj.2004 Online Status: Offline Poruke: 120 |
Poslan: 16.Ožujak.2007 u 21:03 |
Evo i stiha sirovine za proizvodnju suhomesnatih proizvoda, koji nas upoznaje s novom sportskom (olimpijskom?) disciplinom;
"Skacu na me i Svabice(eeeeeeeeeeeeee)
k'o u vodu zabice(eeeeeeeeeeeeeeeeeee)"
|
|
...and if I had a dollar bill
for all the things I've done I would have a mountain of money pilled up to my chin... |
|
IP Logged | |
bosut142
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 21.Srpanj.2006 Online Status: Offline Poruke: 284 |
Poslan: 16.Ožujak.2007 u 21:30 |
haha!
evo i jedna od mene: žiletom si izrezala vene,s čim ču da se brijem nemisliš na mene!!!!!!!!!!! i još jedna: nemoj plakat na mom kučnom pragu da mi nova vrata ne povuku vlagu! |
|
Vi stegnite remen,bando lopovska
|
|
IP Logged | |
Ilija D.
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 28.Veljača.2007 Lokacija: Switzerland Online Status: Offline Poruke: 115 |
Poslan: 17.Ožujak.2007 u 10:00 |
I samo da znate-kad je ovaj znak:,to uvijek pise Gabi...
|
|
Ilija D.
|
|
IP Logged | |
Buban
Gazda foruma Pristupio/la: 25.Siječanj.2003 Online Status: Offline Poruke: 604 |
Poslan: 17.Ožujak.2007 u 10:36 |
Karakterna osobina ?
Originalno napisano od Ilija D.
I samo da znate-kad je ovaj znak:,to uvijek pise Gabi... |
|
IP Logged | |
Ilija D.
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 28.Veljača.2007 Lokacija: Switzerland Online Status: Offline Poruke: 115 |
Poslan: 17.Ožujak.2007 u 12:32 |
Nisam ja nikad ni bila andjeo,pa rekoh sto se sada pretvarati... |
|
Ilija D.
|
|
IP Logged | |
psychopata
Bolji korisnik Pristupio/la: 10.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 26 |
Poslan: 19.Ožujak.2007 u 19:18 |
Originalno napisano od Buban Zbog epidemije tzv. cajki i prekodrinskih priglupih pjesama koje izazivaju kod normalnih osoba naglo pražnjenje debelog crijeva pokrećem anketu. Pomozite mi sa pitanjima u anketi, kojih može biti 5. Pitanje u anketi koja će biti na naslovnici je :
KAKVI LIKOVI SLUŠAJU CAJKE:
Nadopišite svoj odgovor.
sve navedeno....mada mi smetaju i ovi peskasty koji ubacuju Britney.... |
|
It´s not easy being a psychopatha!!!
|
|
IP Logged | |
<< Prijašnja Stranica of 3 Slijedeća >> |
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |