Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži Uupoomoć | |
Registracija Login |
Sve ostalo | |
Gradište Forum : RAZNO : Sve ostalo |
Tema: HUMOR | |
<< Prijašnja Stranica of 11 Slijedeća >> |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
neprilagodjena
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 18.Srpanj.2004 Online Status: Offline Poruke: 120 |
Poslan: 14.Listopad.2007 u 16:37 |
...and if I had a dollar bill
for all the things I've done I would have a mountain of money pilled up to my chin... |
|
IP Logged | |
Inguan
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 27.Kolovoz.2006 Online Status: Offline Poruke: 714 |
Poslan: 15.Listopad.2007 u 08:16 |
Prekrasna stvar s pigvinima ^^
|
|
http://www.vinkojovanovac.com | http://vinkojovanovac.com/blog
|
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 18.Srpanj.2004 Online Status: Offline Poruke: 120 |
Poslan: 29.Listopad.2007 u 21:51 |
Kuca neko Miloradu Dodiku na vrata, a Dodik
se nervozno prodera: "Ko je bre, majke mu ga n...... ?!" "Otvooooriiii mi vrataaaa Milorade, poslo me Miroslav Lajcak." "A ko si bre ti?!", pita M. Dodik. "Ja sam Dr.Doolittle, Milorade." "Pa sto je tebe poslo, ti si doktor a ne pregovarac?!" "Znam Milorade, al' ja jedini znam pricat sa zivotinjama." |
|
for all the things I've done I would have a mountain of money pilled up to my chin... |
|
IP Logged | |
iivansi2
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 19.Veljača.2006 Online Status: Offline Poruke: 126 |
Poslan: 30.Listopad.2007 u 15:42 |
idu dvije cackalice ulicom i naidu na iglu kaze jedna drugoj bjez covjece eno terminatora
|
|
iivansi2 once again :) |
|
IP Logged | |
bosut142
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 21.Srpanj.2006 Online Status: Offline Poruke: 284 |
Poslan: 30.Listopad.2007 u 17:00 |
hahaha,ovaj je dobar-terminator hahahahah
|
|
Vi stegnite remen,bando lopovska
|
|
IP Logged | |
Rolac :)
Bolji korisnik Pristupio/la: 01.Kolovoz.2007 Online Status: Offline Poruke: 36 |
Poslan: 30.Listopad.2007 u 22:54 |
Ide muju ulicom i naleti na pola babe i kaze joj đes Ba
|
|
NIJE MI DRAGO ŠTO PTICE SERU PO LJUDIMA, NEGO MI JE ŽAO ŠTO KRAVE LETE! |
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Poslan: 01.Studeni.2007 u 14:30 |
Izašao Mujo da polaže ispit pred komisijom. Poslije pola sata izlazi sav zajapuren. Pita ga Suljo: |
|
|
IP Logged | |
gradištanka
Bolji korisnik Pristupio/la: 31.Siječanj.2007 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 96 |
Poslan: 05.Studeni.2007 u 13:16 |
Pričaju dva štrebera: -Otišli mi starci na putovanje, imam praznu kuću. -Blago tebi, sad možeš učiti naglas!!! |
|
neka vas Bog čuva zlih žena, a dobrih se čuvajte sami!!
|
|
IP Logged | |
Monsinjor Djipa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 23.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 195 |
Poslan: 05.Studeni.2007 u 20:51 |
Vozi se napuseni frajer autom i krivuda po cesti i zaustavi ga murjak pa kaze:
-Dobro vece, vozacku molim! Ovaj mu da. Tada kaze murjak: -Jel bi htjeli duvat? Nato frajer ispali ko iz topa: -Nemoj srat da imas??? |
|
U bogovima svojim nek nikad ne nadju spas !!!
U ono vrijeme rece Isus apostolima : ''Odvadite mi za pljugu'' |
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Poslan: 06.Studeni.2007 u 15:35 |
Jedan od onih matematickih profesora sto vole da kazu: Samo Bog zna za 5, ja znam za 4, a vi, u najboljem slucaju, mozete dobiti 3, rijesio da pretrese klince, i dao im neobican zadatak, otprilike ovako: U razredu, naravno, muk, profa se slavodobitno smije... Mali Perica dize 2 prsta, profa cinicno - "'ajde...", pa kaze: "Vi imate 44 godine!" "Bravo! Kako si pogodio?" "Pa prosto...kod nas u komsiluku ima jedan Josa, on ima 22, i svi kazu da je polu-idiot." Editiran od neprilagodjena - 06.Studeni.2007 u 15:38 |
|
|
IP Logged | |
<< Prijašnja Stranica of 11 Slijedeća >> |
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |