Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži Uupoomoć | |
Registracija Login |
Sve ostalo | |
Gradište Forum : RAZNO : Sve ostalo |
Tema: HUMOR | |
<< Prijašnja Stranica of 11 Slijedeća >> |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
Inguan
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 27.Kolovoz.2006 Online Status: Offline Poruke: 714 |
Poslan: 06.Studeni.2007 u 21:33 |
hehehehehe....
|
|
http://www.vinkojovanovac.com | http://vinkojovanovac.com/blog
|
|
IP Logged | |
Rolac :)
Bolji korisnik Pristupio/la: 01.Kolovoz.2007 Online Status: Offline Poruke: 36 |
Poslan: 07.Studeni.2007 u 16:13 |
Šeta kaktus pustinjim i kaže:
Joj u krivom sam vicu...
Ahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha hihihihihhihihihi a joooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjj hi hi aaaaa
|
|
NIJE MI DRAGO ŠTO PTICE SERU PO LJUDIMA, NEGO MI JE ŽAO ŠTO KRAVE LETE! |
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 18.Srpanj.2004 Online Status: Offline Poruke: 120 |
Poslan: 08.Studeni.2007 u 04:08 |
Salje Mujo Fati SMS poruku:
- Sta je to u tvojim venama, sto me tjera drugim zenama? Fata odgovara: - Isto sto i u tvojim mudima, sto me tjera drugim ljudima! |
|
...and if I had a dollar bill
for all the things I've done I would have a mountain of money pilled up to my chin... |
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 18.Srpanj.2004 Online Status: Offline Poruke: 120 |
Poslan: 08.Studeni.2007 u 12:48 |
- Moj djed ima 50 godina i još može napraviti 50 sklekova! - hvali se Jurica svom društvu. - A moj i u 70-oj - reče Ivica - još uvijek trči za suknjicama. - Nije to ništa! - umiješa se Perica - moj se pradjed ženi sljedeće subote. A ima 98 godina. - Ne seri! U tim godinama da se ženi? - pobunili se Jurica i Ivica. - Ne bi ni on, doduše, al što ćeš kad je zabrljo. |
|
for all the things I've done I would have a mountain of money pilled up to my chin... |
|
IP Logged | |
Hrvoje
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 23.Veljača.2006 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 416 |
Poslan: 14.Studeni.2007 u 21:38 |
Izgubio sam vjeru u ljubav, vjeru u svijet, jedinu nadu sam nasao u igli... sada strikam i super mi je!
|
|
IP Logged | |
master Yoda
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 06.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 384 |
Poslan: 15.Studeni.2007 u 20:08 |
Kako se gradištanke pripremaju za izlazak:
Editiran od master Yoda - 15.Studeni.2007 u 20:21 |
|
http://infoteka.hr/
|
|
IP Logged | |
choMa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 08.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 525 |
Poslan: 15.Studeni.2007 u 21:13 |
a pastiri inače čuvaju svinje.
|
|
IP Logged | |
Monsinjor Djipa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 23.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 195 |
Poslan: 16.Studeni.2007 u 08:19 |
Kakav video klip... boli glava
|
|
U bogovima svojim nek nikad ne nadju spas !!!
U ono vrijeme rece Isus apostolima : ''Odvadite mi za pljugu'' |
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Poslan: 03.Prosinac.2007 u 18:29 |
Avion se srusio u dzungli.Poginuli svi putnici osim, jasno, Jane. I tako, ona tetura kroz dzunglu, kad je, uz obalu obliznje rijeke ugleda, te napadne krokodil. Prestrasena, samo se sledi i ocekujuci kraj u celjustima krokodilovim. No, u zadnji tren, od nekud doleti Tarzan i teatralno ubije krokodila (ono, kad mu rasteze usta), te time spasi Jane.
Zahvalna Jane se odmah zaljubi u Tarzana i krene razgovarati s njim.Nakon par uvodnih recenica gdje je ona shvtila da je on lord,odgojile ga zivotinje itd, itd, Jane upita:
- Tarzane... sta ti jedes?
- Tarzan ulovi, Tarzan zakolje, Tarzan pojede. - A, Tarzane, kako se oblacis? - Tarzan ulovi, zakolje, oguli, Tarzan napravi gace. - A Tarzane, kako ti s... khm, khm... - Tarzan nadje drvo s rupom, Tarzan obavi.
- Pa, gledaj Tarzane, ja sam zena... te ona na to zadigne suknju, prigne se i okrene mu straznjicu.Tarzan, ni pet, ni sest, odvali jedan pristojni volej nogom u gore spomenutu guzicu. - HEJ! STA JE TEBI??!! - Tarzan provjerava da nema vjeverice. |
|
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Poslan: 04.Prosinac.2007 u 13:53 |
|
|
|
IP Logged | |
<< Prijašnja Stranica of 11 Slijedeća >> |
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |