Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži Uupoomoć | |
Registracija Login |
Plus (+) | |
Gradište Forum : GRADIŠTE : Plus (+) |
Tema: Drug Đurić | |
Stranica of 2 Slijedeća >> |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
Buban
Gazda foruma Pristupio/la: 25.Siječanj.2003 Online Status: Offline Poruke: 604 |
Tema: Drug Đurić Poslan: 28.Svibanj.2008 u 20:11 |
Svaki nastavnik koji je radio sa prekrasnom i pitomom gradištanskom dječicom zaslužuje orden:
Državna nagrada Ivan Filipović za 2006. godinu
u području osnovnoga školstva:
Editiran od Buban - 28.Svibanj.2008 u 20:11 |
|
IP Logged | |
master Yoda
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 06.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 384 |
Poslan: 29.Svibanj.2008 u 14:40 |
koji je to Ivan Filipović?
Jel to jedan od Gogolja?
|
|
http://infoteka.hr/
|
|
IP Logged | |
britki bek
Bolji korisnik Pristupio/la: 29.Veljača.2008 Online Status: Offline Poruke: 41 |
Poslan: 30.Svibanj.2008 u 21:20 |
e da su znali kako je taj onomad udaro samare i cupo kosu s glave.....dobio bi malo sutra nagradu...no,vremena se mijenjaju...mozda je to tada bilo pedagoski napredno a i bio je mlad i nadobudan nastavnik..ne zamjerite mu! ps: jedino mu andra gogolja nije zaboravio pa ga je anomad na nekom maskenbalu malo isplasio... |
|
britki bek
|
|
IP Logged | |
choMa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 08.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 525 |
Poslan: 31.Svibanj.2008 u 05:17 |
Za mene je Đurić najveća legenda!! Prošli smo cijelu 'rvacku zajedno... Uvijek se išlo ne neki Lidrano i ostale slične susrete.
|
|
IP Logged | |
master Yoda
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 06.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 384 |
Poslan: 31.Svibanj.2008 u 11:45 |
Originalno napisano od choMa
Za mene je Đurić najveća legenda!! Prošli smo cijelu 'rvacku zajedno... Uvijek se išlo ne neki Lidrano i ostale slične susrete. jeste li se opijali?
|
|
http://infoteka.hr/
|
|
IP Logged | |
Monsinjor Djipa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 23.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 195 |
Poslan: 31.Svibanj.2008 u 11:55 |
Jeste li se :) ?
Editiran od Monsinjor Djipa - 31.Svibanj.2008 u 11:56 |
|
U bogovima svojim nek nikad ne nadju spas !!!
U ono vrijeme rece Isus apostolima : ''Odvadite mi za pljugu'' |
|
IP Logged | |
blazevic61
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 27.Srpanj.2008 Online Status: Offline Poruke: 103 |
Poslan: 08.Prosinac.2009 u 12:51 |
ja ga se jako dobro sjecam, vise sam batina od njega dobio a bogami i od soce, ma sve se zaboravi. U svakom slucaju nije bio bas mnogo pametan i u dogovoru sa mozgom......bah cuda se desavaju
http://theatrerom.blogspot.com/ |
|
IP Logged | |
Ilija D.
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 28.Veljača.2007 Lokacija: Switzerland Online Status: Offline Poruke: 115 |
Poslan: 08.Prosinac.2009 u 22:43 |
Trebalo bi danas vise takvih kao on , da se malo reda uvede bar u skole ako klinci kod kuce rade sta hoce.
P.S. i moja kosa ( dok sam je imao) je upoznala njeznost prstiju druga djurica, ali nikad mu nisam zamjerio. U prijevodu dobio sam sto sam zasluzio.
Zato " Zivijo drug Djuric"
|
|
Ilija D.
|
|
IP Logged | |
choMa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 08.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 525 |
Poslan: 09.Prosinac.2009 u 12:51 |
Originalno napisano od master Yoda
Originalno napisano od choMa Za mene je Đurić najveća legenda!! Prošli smo cijelu 'rvacku zajedno... Uvijek se išlo ne neki Lidrano i ostale slične susrete. jeste li se opijali? Pa mogu ti reć da jesmo, barem ja. On je non stop bario neke profesorice. |
|
IP Logged | |
Inguan
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 27.Kolovoz.2006 Online Status: Offline Poruke: 714 |
Poslan: 16.Prosinac.2009 u 15:02 |
đuric nije mi bas inteligentan covjek kad sam ga u 8 razredu ja nadmudrio (:
|
|
IP Logged | |
Stranica of 2 Slijedeća >> |
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |