Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži Uupoomoć | |
Registracija Login |
Sve ostalo | |
Gradište Forum : RAZNO : Sve ostalo |
Tema: Montaže IV | |
<< Prijašnja Stranica of 4 Slijedeća >> |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
choMa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 08.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 525 |
Poslan: 02.Veljača.2009 u 17:24 |
Originalno napisano od Inguan Originalno napisano od choMa
a ti si i dalje nepismen. a ti si i dalje gay... de odjebi bokte jebo glupi ako ti smeta odi ja mogu da pisem kako ja hocu je**m ti odina i onu sisu koji nisu posio iiiiiiii još uvijek si nepismen. |
|
IP Logged | |
BanY
Bolji korisnik Pristupio/la: 16.Siječanj.2007 Online Status: Offline Poruke: 41 |
Poslan: 02.Veljača.2009 u 19:15 |
choMa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 08.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 525 |
Poslan: 02.Veljača.2009 u 19:38 |
Da.... trebo je reć PEDER, no to je opet prefin izraz za tebe, jelda bany?
|
|
IP Logged | |
master Yoda
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 06.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 384 |
Poslan: 02.Veljača.2009 u 19:52 |
Originalno napisano od choMa
Da.... trebo je reć PEDER, no to je opet prefin izraz za tebe, jelda bany? Možda topli brate?
|
|
http://infoteka.hr/
|
|
IP Logged | |
Inguan
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 27.Kolovoz.2006 Online Status: Offline Poruke: 714 |
Poslan: 03.Veljača.2009 u 03:30 |
Originalno napisano od choMa
Originalno napisano od Inguan iiiiiiii još uvijek si nepismen.Originalno napisano od choMa
a ti si i dalje nepismen. a ti si i dalje gay... de odjebi bokte jebo glupi ako ti smeta odi ja mogu da pisem kako ja hocu je**m ti odina i onu sisu koji nisu posio jesam no ja mogu biti nepismen ali ti nemozeš da nebudes pedercina i prigovars drugim ljudima jeli tako fatty :) |
|
IP Logged | |
Monsinjor Djipa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 23.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 195 |
Poslan: 03.Veljača.2009 u 06:27 |
kakav flame
:) |
|
U bogovima svojim nek nikad ne nadju spas !!!
U ono vrijeme rece Isus apostolima : ''Odvadite mi za pljugu'' |
|
IP Logged | |
BanY
Bolji korisnik Pristupio/la: 16.Siječanj.2007 Online Status: Offline Poruke: 41 |
Poslan: 03.Veljača.2009 u 19:54 |
Ma nije fatty nego DEBELO!!!
|
|
choMa
Poslan: 03.Veljača.2009 u 23:10 |
Originalno napisano od Inguan Originalno napisano od choMa
Originalno napisano od Inguan iiiiiiii još uvijek si nepismen.Originalno napisano od choMa
a ti si i dalje nepismen. a ti si i dalje gay... de odjebi bokte jebo glupi ako ti smeta odi ja mogu da pisem kako ja hocu je**m ti odina i onu sisu koji nisu posio jesam no ja mogu biti nepismen ali ti nemozeš da nebudes pedercina i prigovars drugim ljudima jeli tako fatty :) Mogao si jednostavno napisati da ja mogu ne biti pederčina ili prestati biti pederčina. "Nemožeš" i "nebudeš" se piše odvojeno... Zatim, piše se "fattie" a ne "fatty". Nadalje, poslije riječi "ljudima" si trebao staviti točku pa započeti novu UPITNU rečenicu koja završava sa pogodi čime? I pravilnije ti je napisati "da li" nego "jeli". Možda napravimo čovjeka od tebe, nastavi dalje i smatraj ovo vrijednim predavanjem iz gramatike. |
|
IP Logged | |
Inguan
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 27.Kolovoz.2006 Online Status: Offline Poruke: 714 |
Poslan: 04.Veljača.2009 u 05:06 |
i raste my case
|
|
http://www.vinkojovanovac.com | http://vinkojovanovac.com/blog
|
|
IP Logged | |
choMa
Poslan: 04.Veljača.2009 u 05:48 |
hahaha
|
|
IP Logged | |
<< Prijašnja Stranica of 4 Slijedeća >> |
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |