Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži Uupoomoć | |
Registracija Login |
Gradištanaci traže Gradištance | |
Gradište Forum : GRADIŠTE : Gradištanaci traže Gradištance |
Tema: Tražim Noberta Dubravac iz Tramošnice ! | |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
Buban
Gazda foruma Pristupio/la: 25.Siječanj.2003 Online Status: Offline Poruke: 604 |
Tema: Tražim Noberta Dubravac iz Tramošnice ! Poslan: 31.Ožujak.2009 u 13:12 |
Pozdrav !
Poštovana gospodo iz Tramošnice i svi ostali simpatizeri gradiste.com prosvjetiteljsko edukacijsko-opozicijskog portala. Može li mi netko dati bilo kakvu informaciju ili kontakt podatke za NOBERTA DUBRAVCA, 1970.g. iz Tramošnice, momak je išao u srednju smenom, organiziramo krajem 5. mjeseca 20 godina mature u Županj pa ga tražimo ... Prije 10 godina smo se vidjeli u Funu, znam da je onda bio u Švicarskoj .... Norberte javi se, gusti sok i limunada će teći u potocima Ribljim |
|
IP Logged | |
Buban
Gazda foruma Pristupio/la: 25.Siječanj.2003 Online Status: Offline Poruke: 604 |
Poslan: 01.Travanj.2009 u 15:12 |
Pitala me djeca koji je ovo smješni nono ...
Editiran od Buban - 01.Travanj.2009 u 15:14 |
|
IP Logged | |
britki bek
Bolji korisnik Pristupio/la: 29.Veljača.2008 Online Status: Offline Poruke: 41 |
Poslan: 11.Travanj.2009 u 20:38 |
nadas se da ces ga vako naach? to je isto ko da se nadas da ce ti,kad mu das dvajs kuna i paar boca te rogov bajs Djuro Pucar iste te boce pune donijeti natrag!? (naravno,i vec pomenuti rogov bajk).
|
|
britki bek
|
|
IP Logged | |
Donatela
Novi član Pristupio/la: 21.Kolovoz.2009 Online Status: Offline Poruke: 2 |
Poslan: 21.Kolovoz.2009 u 14:24 |
Jabadaba do
|
|
IP Logged | |
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |