Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži Uupoomoć | |
Registracija Login |
POLITIKA | |
Gradište Forum : RAZNO : POLITIKA |
Tema: Za koga ćete glasati? | |
<< Prijašnja Stranica of 3 |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
Inguan
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 27.Kolovoz.2006 Online Status: Offline Poruke: 714 |
Poslan: 17.Svibanj.2009 u 23:40 |
Kako god i sto god, slušao i čuo, vidiš fora je mogu ja i da ne budem u središtu faze(lako se ja isključim, ako smetam :p ) Studirao si medicinu pa znaš sto mi je.... Brijem da ce doci selo na to.... Tribinama kako vidim kad sam bio gore fali mnogo stvari, sudjelujem ja sebi dovoljno u životu, kome nevaljao ne druži se sa mnom, meni dobro njima dobro... Ovo za zonu oprosti, u pravu si... Ja sam tih mjesec dana prije bio na moru, tako da kad sam došao nedavno vidim da je Papac na vlasti i sad kad je pobijedio, s mog gledišta , još uvijek isti :).... Pa tko zna sto će sad biti s selom, možda lose možda bolje.... P.S. ja sam zdrav potpuno i imam dokaze, a ime toga tko mi je potvrdio to ima ispred imena neke titule za koje sanjam, samo ja imam ili veliku maštu ili krivo informacije... BUMO ŽIVI BILI PA VIDJELI Editiran od Inguan - 17.Svibanj.2009 u 23:46 |
|
http://www.vinkojovanovac.com | http://vinkojovanovac.com/blog
|
|
IP Logged | |
master Yoda
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 06.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 384 |
Poslan: 18.Svibanj.2009 u 07:40 |
Originalno napisano od Inguan
Kako god i sto god, slušao i čuo, vidiš fora je mogu ja i da ne budem u središtu faze(lako se ja isključim, ako smetam :p ) Studirao si medicinu pa znaš sto mi je.... Brijem da ce doci selo na to.... Tribinama kako vidim kad sam bio gore fali mnogo stvari, sudjelujem ja sebi dovoljno u životu, kome nevaljao ne druži se sa mnom, meni dobro njima dobro... Ovo za zonu oprosti, u pravu si... Ja sam tih mjesec dana prije bio na moru, tako da kad sam došao nedavno vidim da je Papac na vlasti i sad kad je pobijedio, s mog gledišta , još uvijek isti :).... Pa tko zna sto će sad biti s selom, možda lose možda bolje.... P.S. ja sam zdrav potpuno i imam dokaze, a ime toga tko mi je potvrdio to ima ispred imena neke titule za koje sanjam, samo ja imam ili veliku maštu ili krivo informacije... BUMO ŽIVI BILI PA VIDJELI je**Š MI KERA AKO SAM JA IŠTA RAZUMIO! Editiran od master Yoda - 18.Svibanj.2009 u 07:40 |
|
http://infoteka.hr/
|
|
IP Logged | |
ijuzba
Bolji korisnik Pristupio/la: 05.Studeni.2008 Online Status: Offline Poruke: 10 |
Poslan: 18.Svibanj.2009 u 08:30 |
Koliko je poznato opcina nije pravila tribine! a kanalizacija se pravi.
Daj nam lijepo reci koga bi ti stavio za Nacelnika opcine!?
|
|
IP Logged | |
Županjka
Novi član Pristupio/la: 08.Svibanj.2009 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 4 |
Poslan: 18.Svibanj.2009 u 09:43 |
... pozdrav Gradištancima ,zaista napredujete koliko god ne željeli priznati ,jedan od članaka B.A.B.E
Općina Gradište je također među onim općinama VSŽ-e koje bilježe porast od 15% žena na kandidacijskim listama jer 2005. godine u toj općini je u izbornom nadmetanju sudjelovalo 25% žena, dok ih je na ovim izborima poželjnih 40%.
ČESTITKA , na izglasanim rezultatima ,,,,......IDEMO DALJE .....
|
|
IP Logged | |
master Yoda
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 06.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 384 |
Poslan: 18.Svibanj.2009 u 11:39 |
toj općini je u izbornom nadmetanju sudjelovalo 25% žena, dok ih je na ovim izborima poželjnih 40%.
Sa 4 na 5 žena, moš mislit!
|
|
|
|
IP Logged | |
master Yoda
Poslan: 18.Svibanj.2009 u 11:40 |
Originalno napisano od Županjka
... ČESTITKA , na izglasanim rezultatima ,,,,......IDEMO DALJE ..... IDITE ŠTO DALJE!
|
|
|
|
IP Logged | |
Hrvoje
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 23.Veljača.2006 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 416 |
Poslan: 18.Svibanj.2009 u 17:42 |
lamere, kanalizacija nije projekt koji se odradi u godinu dana... pogotovo u vrijeme ovakve ekonomske krize kakva je zadesila svjet...
I titule ispred imena ne znace da je netko upucen, pametan iliti mudar ili tako nesto slicno sta ja vec znam... tako da... |
|
Izgubio sam vjeru u ljubav, vjeru u svijet, jedinu nadu sam nasao u igli... sada strikam i super mi je!
|
|
IP Logged | |
choMa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 08.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 525 |
Poslan: 18.Svibanj.2009 u 20:45 |
Ma ne vrijedi mu objašnjavat, viš da je sa drugog planeta.
|
|
IP Logged | |
iivansi2
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 19.Veljača.2006 Online Status: Offline Poruke: 126 |
Poslan: 19.Svibanj.2009 u 20:10 |
e dobro je nekad otic u ljekarnu ljekovi su dobri
|
|
iivansi2 once again :) |
|
IP Logged | |
<< Prijašnja Stranica of 3 |
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |