Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži Uupoomoć | |
Registracija Login |
Gradištanaci traže Gradištance | |
Gradište Forum : GRADIŠTE : Gradištanaci traže Gradištance |
Tema: mato konjevic | |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
engel
Bolji korisnik Pristupio/la: 16.Travanj.2008 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 22 |
Tema: mato konjevic Poslan: 23.Kolovoz.2009 u 15:47 |
zna li tko Matu Konjevic iz Gradista,
|
|
IP Logged | |
Hrvoje
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 23.Veljača.2006 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 416 |
Poslan: 23.Kolovoz.2009 u 15:49 |
Naravno!
|
|
Izgubio sam vjeru u ljubav, vjeru u svijet, jedinu nadu sam nasao u igli... sada strikam i super mi je!
|
|
IP Logged | |
engel
Bolji korisnik Pristupio/la: 16.Travanj.2008 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 22 |
Poslan: 23.Kolovoz.2009 u 15:57 |
pozdravi ga od prijateljice iz vinkovaca
|
|
IP Logged | |
Buban
Gazda foruma Pristupio/la: 25.Siječanj.2003 Online Status: Offline Poruke: 604 |
Poslan: 24.Kolovoz.2009 u 15:53 |
Jel to onaj što je upeco soma od xxx kila, rasporio ga i u njemu našo frižider, jelenske rogove i ženske čizmice ?
|
|
IP Logged | |
choMa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 08.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 525 |
Poslan: 24.Kolovoz.2009 u 16:33 |
hahahah, jeste!
|
|
IP Logged | |
Hrvoje
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 23.Veljača.2006 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 416 |
Poslan: 25.Kolovoz.2009 u 21:06 |
i šarana čijim je ljuskama pušnicu pokrio xD
|
|
Izgubio sam vjeru u ljubav, vjeru u svijet, jedinu nadu sam nasao u igli... sada strikam i super mi je!
|
|
IP Logged | |
Buban
Gazda foruma Pristupio/la: 25.Siječanj.2003 Online Status: Offline Poruke: 604 |
Poslan: 28.Kolovoz.2009 u 08:17 |
Jel gledao netko danas dobro jutro hrvatska, - bilo mi gorivo.com
Hvala na besplatnu reklamu
|
|
IP Logged | |
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |