Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži Uupoomoć | |
Registracija Login |
Minus (-) | |
Gradište Forum : GRADIŠTE : Minus (-) |
Tema: Brisanje usera | |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
Inguan
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 27.Kolovoz.2006 Online Status: Offline Poruke: 714 |
Tema: Brisanje usera Poslan: 06.Listopad.2009 u 17:12 |
Vrlo jednostavno ne mogu da trpim neke ljude ovdje kao tiho macho protiv vlasnika nemam nista....
Kad ubaciš opciju brisanja acca(što bi trebalo biti) izbrišem ga Hvala uživajte Postoji razlika između; NOVINARA , FOTOREPORTERA I FOTOGRAFA Editiran od Inguan - 06.Listopad.2009 u 17:18 |
|
IP Logged | |
ijuzba
Bolji korisnik Pristupio/la: 05.Studeni.2008 Online Status: Offline Poruke: 10 |
Poslan: 06.Listopad.2009 u 17:43 |
Čovjeće šta se ljutis odma!
|
|
IP Logged | |
master Yoda
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 06.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 384 |
Poslan: 06.Listopad.2009 u 18:49 |
kreten
|
|
http://infoteka.hr/
|
|
IP Logged | |
iivansi2
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 19.Veljača.2006 Online Status: Offline Poruke: 126 |
Poslan: 06.Listopad.2009 u 19:45 |
EMO
|
|
iivansi2 once again :) |
|
IP Logged | |
Hrvoje
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 23.Veljača.2006 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 416 |
Poslan: 06.Listopad.2009 u 19:47 |
Originalno napisano od Inguan Postoji razlika između; NOVINARA , FOTOREPORTERA I FOTOGRAFA Naravno da postoji razlika... Stupanj pismenosti kao prvo |
|
Izgubio sam vjeru u ljubav, vjeru u svijet, jedinu nadu sam nasao u igli... sada strikam i super mi je!
|
|
IP Logged | |
choMa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 08.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 525 |
Poslan: 06.Listopad.2009 u 21:21 |
Originalno napisano od Inguan Vrlo jednostavno ne mogu da trpim neke ljude ovdje kao tiho macho protiv vlasnika nemam nista.... Kad ubaciš opciju brisanja acca(što bi trebalo biti) izbrišem ga Hvala uživajte Postoji razlika između; NOVINARA , FOTOREPORTERA I FOTOGRAFA A šta sam ti ja sad radio?? f**k you jebote, ti si stvarno tikva. |
|
IP Logged | |
Monsinjor Djipa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 23.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 195 |
Poslan: 07.Listopad.2009 u 07:09 |
a bogte....
|
|
U bogovima svojim nek nikad ne nadju spas !!!
U ono vrijeme rece Isus apostolima : ''Odvadite mi za pljugu'' |
|
IP Logged | |
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |