Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži Uupoomoć | |
Registracija Login |
Gradište | |
Gradište Forum : SLIKE : Gradište |
Tema: Slike Sela | |
<< Prijašnja Stranica of 23 Slijedeća >> |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
Ilija D.
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 28.Veljača.2007 Lokacija: Switzerland Online Status: Offline Poruke: 115 |
Poslan: 22.Rujan.2009 u 14:43 |
Dogovoreno! Inace u subotu sam bio u Soloturnu na krizmi od ujakovog sina. Mislio sam mozda ces i ti biti tamo. Ili si bio a da se nismo vidjeli.
Vidimo se u Gradistu.
|
|
Ilija D.
|
|
IP Logged | |
Buban
Gazda foruma Pristupio/la: 25.Siječanj.2003 Online Status: Offline Poruke: 604 |
Poslan: 22.Rujan.2009 u 14:51 |
Originalno napisano od Ilija D.
Dogovoreno! Inace u subotu sam bio u Soloturnu na krizmi od ujakovog sina. Mislio sam mozda ces i ti biti tamo. Ili si bio a da se nismo vidjeli. Vidimo se u Gradistu. Vidim da svi tempiraju subotu kao udarni termin (treba se otrezniti za pon.) pa cu i ja morati tako izgleda.
|
|
IP Logged | |
Ilija D.
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 28.Veljača.2007 Lokacija: Switzerland Online Status: Offline Poruke: 115 |
Poslan: 22.Rujan.2009 u 20:19 |
Hoce biti kakva normalna svirka za kirbaj, mislim Visoki napon ili tako nesto? Tko ih se jos sjeca. Ispravka i oni sviraju sada svatove.
|
|
Ilija D.
|
|
IP Logged | |
Monsinjor Djipa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 23.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 195 |
Poslan: 23.Rujan.2009 u 07:09 |
Moze doc i MetaliKa al sta vrijedi kad ce popo zvat muriju :)
|
|
U bogovima svojim nek nikad ne nadju spas !!!
U ono vrijeme rece Isus apostolima : ''Odvadite mi za pljugu'' |
|
IP Logged | |
Saraga
Bolji korisnik Pristupio/la: 30.Studeni.2003 Lokacija: Switzerland Online Status: Offline Poruke: 20 |
Poslan: 23.Rujan.2009 u 08:43 |
Nisam bio na misi,bio sam na vešti kod jednog prijatelja..Ujaka sam ti par puta vidio,kad je gostovo Sudac!
Pozdrav
|
|
IP Logged | |
Ilija D.
Poslan: 23.Rujan.2009 u 13:36 |
Ma nebi pop zvao miliciju za Metaliku. Voli ih i on.
|
|
Ilija D.
|
|
IP Logged | |
Inguan
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 27.Kolovoz.2006 Online Status: Offline Poruke: 714 |
Poslan: 26.Rujan.2009 u 01:31 |
Evo malo mi se nakupilo slika pa da stavim da se vidi selo
pop uvijek nešto gradi ovaj puta parkiralište... (načuo sam da se planira ljekarna u gradištu ) Berba grođa za vino Kalvarija Gospe mi... Brdo Gropljanska Požar Vatrogasci u akciji Požar Crkva Lisičak Marijanova igraonica na otovorenom Groblje čisto napokon Groblje čisto napokon Groblje čisto napokon Slanovačevi pjetlićii Odmjeravanje inteligencije U gradu do nas sam vidio ovo |
|
http://www.vinkojovanovac.com | http://vinkojovanovac.com/blog
|
|
IP Logged | |
Buban
Gazda foruma Pristupio/la: 25.Siječanj.2003 Online Status: Offline Poruke: 604 |
Poslan: 26.Rujan.2009 u 07:30 |
Bravo !
Danas ću ti srediti onaj podforum, obećavam !
|
|
IP Logged | |
Buban
Poslan: 26.Rujan.2009 u 19:21 |
Da vidim jel email radi
|
|
IP Logged | |
Inguan
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 27.Kolovoz.2006 Online Status: Offline Poruke: 714 |
Poslan: 28.Rujan.2009 u 14:16 |
LOKACIJA nove Ljekarne [ Zbog količine vjernika pop gradi parkiralište (biti cemo prvo selo s naplačivanjem parkiranja - zona pop) LUNA PARK je tu (; FEŠTE SU SLJEDEĆE City 02.10 - Romska glazba iz deronja City 03.10 - Vilager riders grupa City 04.10 - DJ ZAX A Povodom dana općine 02.10 u 17h u amfiteatru počinje fišijada Editiran od Inguan - 28.Rujan.2009 u 14:23 |
|
http://www.vinkojovanovac.com | http://vinkojovanovac.com/blog
|
|
IP Logged | |
<< Prijašnja Stranica of 23 Slijedeća >> |
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |