Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži Uupoomoć | |
Registracija Login |
Dogadjaji | |
Gradište Forum : GRADIŠTE : Dogadjaji |
Tema: J.ebem ti motore | |
<< Prijašnja Stranica of 2 |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
Ilija D.
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 28.Veljača.2007 Lokacija: Switzerland Online Status: Offline Poruke: 115 |
Poslan: 02.Svibanj.2009 u 19:26 |
Svaki put kada idem na groblje obidjem grob brace Baran. Stariji od nas se i sjecaju njihove "sudbine". Stalno se ponavljaju iste stvari, svi mislimo da se nama nece nista dogoditi, da mi znamo bolje motor, auto voziti. I ovog proljeca sam vidio par bisera kako divljaju po selu sa bijesnim masinama, zele nekome nesto dokazivati. Najgora stvar je sto su i motori posali sada puno jaci i veci. Ali eto...
Svatko se brine o svome zivotu. Jedino roditelji dugo pate.
Pazite na svoju glavu.
|
|
Ilija D.
|
|
IP Logged | |
lovokradica
Bolji korisnik Pristupio/la: 27.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 34 |
Poslan: 03.Svibanj.2009 u 10:54 |
Ovakav dogadjaj vrati me u proslost,u povratku iz srednje skole gledali smo kako je poginio moj skolski prijatelj Vidovic Ante.Sta da se kaze /onda i sada/ tuga i zalost kad mladi covjek prije vremena napusti ovaj svijet na ovakav tragican nacin.
Obitelji jedno se moze reci "",iskrena sucut,"""kao roditelj danasnjoj mladezi jedino mogu rec/i svojoj djeci/ u korak s vremenom ici al s otvorenim ocima ne zmirite i ne dajte se zaslijepiti .Ponekad rijeci su prazne i ne dolaze tamo gdje trebaju da stignu ,,,,jednom smo i mi bili isti. |
|
lovokradica
|
|
IP Logged | |
marka008
Bolji korisnik Pristupio/la: 30.Lipanj.2007 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 10 |
Poslan: 03.Svibanj.2009 u 12:27 |
Ajde da bar Penga preživi....
|
|
IP Logged | |
britki bek
Bolji korisnik Pristupio/la: 29.Veljača.2008 Online Status: Offline Poruke: 41 |
Poslan: 03.Svibanj.2009 u 19:04 |
....vidovic,barani,buzer,glomonja...kolko jos ljudi bez kacige?
|
|
britki bek
|
|
IP Logged | |
<< Prijašnja Stranica of 2 |
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |