Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži Uupoomoć | |
Registracija Login |
Sve ostalo | |
Gradište Forum : RAZNO : Sve ostalo |
Tema: HUMOR | |
<< Prijašnja Stranica of 11 Slijedeća >> |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
choMa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 08.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 525 |
Poslan: 11.Ožujak.2007 u 12:03 |
isusa ti.... svirka bila do jaja!
|
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 18.Srpanj.2004 Online Status: Offline Poruke: 120 |
Poslan: 11.Ožujak.2007 u 15:34 |
a do cega je bila pripadnicama (uvjetno) ljepseg spola, obzirom da one...jelte..hm...?
tko je svirao, zlatni dukati, a?
|
|
...and if I had a dollar bill
for all the things I've done I would have a mountain of money pilled up to my chin... |
|
IP Logged | |
choMa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 08.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 525 |
Poslan: 11.Ožujak.2007 u 15:55 |
dobro onda do jajnika! Svirali Infernal Hemeroid, Fak Am See, Dislike, BOLESNO GRINJE i Undercover Motherf**ker.
|
|
IP Logged | |
Ilija D.
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 28.Veljača.2007 Lokacija: Switzerland Online Status: Offline Poruke: 115 |
Poslan: 11.Ožujak.2007 u 16:25 |
A moze i do maternice,i do sisa...pa nemaju zene samo jajnike-imaju one cijeli spektrum stvari do kojih se moze ici.Jajnici su negdje u sredini-znaci-svirka srednja zalost,a ako je dobra,eeeeeeeeee,onda do sisa...Sorry,teta Gabi nije bas uvjek kulturna prema "djeci"...
|
|
Ilija D.
|
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 18.Srpanj.2004 Online Status: Offline Poruke: 120 |
Poslan: 11.Ožujak.2007 u 18:05 |
I "do sisa" moze biti relativan pojam, ukoliko se, recimo, radi o bogomoljkama (sise koje padaju na koljena). Po meni je "do krajnika" ipak najsigurnija opcija.
|
|
for all the things I've done I would have a mountain of money pilled up to my chin... |
|
IP Logged | |
choMa
Poslan: 11.Ožujak.2007 u 18:13 |
hahahahahahahahahahahah
|
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Poslan: 11.Ožujak.2007 u 20:37 |
Editiran od neprilagodjena - 11.Ožujak.2007 u 21:31 |
|
|
IP Logged | |
Ilija D.
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 28.Veljača.2007 Lokacija: Switzerland Online Status: Offline Poruke: 115 |
Poslan: 11.Ožujak.2007 u 21:20 |
Joj narode meni se ne spava ,a ni knjiga mi bas nije nesto...A muzu se spava-Ups |
|
Ilija D.
|
|
IP Logged | |
choMa
Poslan: 11.Ožujak.2007 u 21:41 |
IP Logged | |
neprilagodjena
Poslan: 11.Ožujak.2007 u 21:46 |
zaboravila sam gore dodati da je ono najnovija bosanska verzija Windowsa XP, a kad sam pokusala editirati, nije islo. Eto, tek da se zna.
|
|
|
IP Logged | |
<< Prijašnja Stranica of 11 Slijedeća >> |
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |