Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži Uupoomoć | |
Registracija Login |
Sve ostalo | |
Gradište Forum : RAZNO : Sve ostalo |
Tema: HUMOR | |
<< Prijašnja Stranica of 11 Slijedeća >> |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
choMa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 08.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 525 |
Poslan: 11.Ožujak.2007 u 22:16 |
hehe... E bit će i gradištanska!!! Bacam se na posao odma :)
|
|
IP Logged | |
choMa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 08.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 525 |
Poslan: 11.Ožujak.2007 u 23:00 |
IP Logged | |
neprilagodjena
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 18.Srpanj.2004 Online Status: Offline Poruke: 120 |
Poslan: 12.Ožujak.2007 u 01:20 |
Mrdja k'o Kekec.
|
|
...and if I had a dollar bill
for all the things I've done I would have a mountain of money pilled up to my chin... |
|
IP Logged | |
Ilija D.
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 28.Veljača.2007 Lokacija: Switzerland Online Status: Offline Poruke: 115 |
Poslan: 12.Ožujak.2007 u 09:57 |
A meni ta slika cijelu noc ne da mira,reko,kakva je ovo sad misterija-nesto je trulo u drzavi Danskoj.Ej Toni pozdrav od Gabi.
|
|
Ilija D.
|
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 18.Srpanj.2004 Online Status: Offline Poruke: 120 |
Poslan: 14.Ožujak.2007 u 20:13 |
Odzdrav, Gabi!
Evo ga jedan friski;
Kako skutor moli Ocenas?
Oce nas koji jesi
mercedesa mi donesi,
u ime oca i sina
da mi bude pun benzina
sveti se ime tvoje
nek metalik bude boje
a osobito te molim, Boze
da mu sjedala budu od koze.
Amen.
|
|
for all the things I've done I would have a mountain of money pilled up to my chin... |
|
IP Logged | |
Hrvoje
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 23.Veljača.2006 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 416 |
Poslan: 15.Ožujak.2007 u 20:17 |
Izgubio sam vjeru u ljubav, vjeru u svijet, jedinu nadu sam nasao u igli... sada strikam i super mi je!
|
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Poslan: 16.Ožujak.2007 u 00:26 |
Kako cete znati vozite li prebrzo?
|
|
|
IP Logged | |
Ilija D.
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 28.Veljača.2007 Lokacija: Switzerland Online Status: Offline Poruke: 115 |
Poslan: 16.Ožujak.2007 u 17:31 |
Sta dobijes kad ukrstis plavusu i slona?
Tonu p...e za saku kikirikija...
Sta kaze plavusa kad sazna da je trudna?
Uh...samo da nije moje.
A plavusama se izvinjavam....pozdrav od (Gabi).
|
|
Ilija D.
|
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Poslan: 19.Ožujak.2007 u 13:01 |
Danas o Crnogorcima;
Tri dokaza da je Isus Krist bio Crnogorac: 1. U svojoj 33. godini zivio je s majkom. 2. U svojoj 33. godini vjerovao je da je samo njegova majka djevica. 3. Ona je vjerovala da je njen sin bog. ------- Vode Crnogorac i Crnogorka ljubav i ona sva raspomamljena kaze: * Kazi mi nesto prljavo! * Prljav ti sporet, prljavo kupatilo, a i ti se nijesi od nedjelje kupala... -------- Pitaju Crnogorca: * Sta radis? On odgovara: * Vala nista. A da ti pravo kazem i nemam kad! ------- Tukli se Crnogorac i Srbin. Pitali poslije Crnogorca kako je prosao. * A da kako bi prosao? Razdvojila nas policija. Njega odveli ka pseto, vezanog, a mene ka' knjaza - na nosilima. ------- Crnogorcu se ne da leci sa zenom. Obrazlaze joj: "Mrsko mi se penjat, a znas dobro da nikom ne dam na se". ------- Ispekli Srbin i Crnogorac prase. Srbin kaze: "E, sada cemo da ga podelimo bratski". A Crnogorac ce: "A necemo, bogumi nego popola". ------- Zavladala velika glad u Crnoj Gori. Ne znaju Crnogorci sta ce ... te udri vijecanje, zasjedanje ... helem, donesu odluku da izvrse kolektivno samoubistvo skokom sa Lovcena. I ... kako odluce, tako i urade... popenju se na Lovcen i podju da skoce. Kad .. trci jedan odozdo i vice: "Ljudi, ljudi, nemojte skakat', eno dosla krtola iz Srbije." "No, je li oguljena", pitaju samoubice. "Nije...", veli ovaj. "Skaci...", slijedi naredjenje. ------- Odsjeo covjek u hotelu u Crnoj Gori i narucio budjenje u 7.30 ujutro. Zvoni telefon ujutro i javlja se recepcija: R: -"Halo, jel ste vi narucili budjenje u 7.30?"G: - "Jesam." R: - "A sto ne ustajes jado, vec je pola jedanaest!" ------- Pet Crnogoraca sa dekama, dolaze na zeljeznicku stanicu. Sretne ih poznanik i pita: "Gdje ce te?" " Trazimo posla". " Kakvog posla"." Culi smo da se ovdje, na zeljeznicku stanicu placa, nakakva lezarina". ------- Ozenio Crnogorac Bosanku i prica joj: -Bogumi, moraces rano da ustajes *Pa dobro, rece Bosanka -Moraces sjeno da skupljas *Pa dobro skupljacu -Moraces stoku da pazis *Pa dobro kad se mora -Moraces svekrvu da sluzis *Uf, uf, pa dooobroo, rece Bosanka -Moraces ocu noge da peres *Uh, do ku*ca, ne izdrza Bosanka -Ne,ne do ku*ca. Samo do koljena, radosno ce Crnogorac. ------- Sleti auto s puta, provali u kucu - pravo u kuhinju, gde Crnogorac sjedi za doruckom. Crnogorac se mirno okrene pa kaze: * Dje ces, jadan? A ovaj ce: *Ma za Sarajevo... Crnogorac objasni:*Ljevo kroz hodnik, pa pravo, samo nemoj trubit, djeca spavaju. ------- Povredio Crnogorac nogu i otisao kod doktora. Ovaj gleda, gleda, pa kaze: *Ne vrijedi, polomljena je. Morat cete staviti gips! *Cuj gips?! Mermer, jadan!!! ------- Cudi se mladi Crnogorac: *Nikako ne mogu da shvatim kako su nasi djedovi mogli da zive bez svjetla, televizora, kola i deterdzenta? Odgovora mu stariji: *Pa i nijesu mogli. Vidis li, avetinjo, da su svi pomrli? ------- Dodje Crnogorac u Beograd, udje u tramvaj i vidi putnike kako stoje i drze se. Spusti on kofer, uhvati se za sipku i kaze: *Pustaj, narode, sada ja drzim - ne boj se! ------- Gleda se Crnogorac u ogledalu, prica sam sebi, a zena ga slusa: *Vidju junacine, vidju ljepote, vidju ka od stijene odvaljen, vidju bure baruta... A zena ce:*Djaba ti je to sve, coce, kad ti je fitilj kratak. ------- Na magistrali kod Budve sudare se Crnogorac na biciklu i autobus pun putnika. Razbije autobus Crnogorca, baci ga u jarak, a posle pet minuta ustaje Crnogorac sav izubijan, iscijepan i krvav, udje u autobus i upita: *Ima li odje povrijedjenih? ------- Dobio Crnogorac prvu penziju. Gleda je on i kaze: *E, oca im! Za isti rad dobio sam dvostruko manje para! ------- Dolazi sin Crnogorac kuci i kaze ocu: *Odlucio sam da napustim fakultet. Otac mu odgovori: *Ti, sine, kako hoces, ali djed i ja ostajemo na Pravnom! ------- Mlad Crnogorac, student u Beogradu, dosao kuci. *Kakve nam vijesti nosis· iz Beograda? - pita otac. *Jednu losu i jednu dobru - kaze student. *De, prvo tu losu. *Znas, tata, ja sam... homoseksualac. *sto rece to?! Auu, a koja je dobra, nesreco? *Decko mi je sa Cetinja, tata! ------- Moj dodatak/ispravka: Dolazi unuk djedu i kaze: imam dvije vijesti - jednu dobru jednu losu! - Pa hajde, prvo dobru. - U nedjelju se zenim! - Ako, ako, a losa? - Mlada mi se zove Dusan! - A dje nadje Srbina, oca ti je**m! ----------- Sretnu se dvojica Crnogoraca na uglu ulice: *Kud ces? *Ne znam. A ti? *Ne znam ni ja. *E, pa ajdemo ovuda, blize nam je. ------- Zaposlio se Crnogorac kao cuvar groblja. Poslije izvjesnog vremena, prijatelj ga posjeti na radnom mjestu i pita ga: *Kako je, coce? *Lose. *A sto? *Ne valja, coce, svi leze, a ja sjedim. ------- Teorija rasta kaze da se raste kada spavamo. Ta teorija se pokazala tacnom, jer su Crnogorci najvisi ljudi na Balkanu. ------- PITALICE O CRNOGORCIMA P: Kako Crnogorac poredi pridjeve? O: Lijep, ljepsi - a vidju mene! P: Zasto Crnogorac drzi dva kamena pored kreveta? O: Kad legne uvece, da jednim ugasi svijetlo,a drugim da provjeri da li je zatvorio prozor P: Kada ti postaje jasno da si presao iz Srbije u Crnu Goru? O: Kada prestanu da ti psuju majku i pocnu ti psovati oca !" P: Zasto se Crna Gora zove ekoloska drzava? O: Zato sto su sva djubrad otisla u Beograd. P: Znate li kako pisti Crnogorski alarm? O: VIDJU , VIDJU , VIDJU !!! P: Zasto Crnogorac svako jutro kasni na posao? O: Zato sto izgubi puno vremena dok medalje i ordenje premjesti sa pidjame na sako. P: Znate li kada bi nestalo Crnogoraca? O: Kada bi shvatili da je sex radnja. P: Zasto Crnogorac stavlja kost u gace poslije rucka? O: Da bi ga pas odvukao u hladovinu. P: Zasto Crnogorac spava nocu? O: Da bi se odmarao danju! P: Koja je najveca crnogorska kletva? O: Da Bog da ti crka' telefon. P: Koja je najgora crnogorska kletva? O: Dabogda ti dijete nikad ne vidjelo Beograd! P: Sta su Crnogorci za vrijeme seoba donijeli od bijele tehnike u Vojvodinu? O: Koze P: Sta je u Crnoj Gori usluga all inclusive? O: I struja i voda! P: Zasto Crnogorac mrzi psa? O: Uvijek mu zauzme hladovinu. P: Zasto Crnogorci pustaju zulufe? O:Pojavili se mobilni sa cicak trakom. P: Koji je glavni grad Crne Gore? O: Studentski grad. P: U cemu je slicnost izmedju Crnogorca i magle? O: Oboje se dizu negdje oko podne. P: Ko je rodjen kao soko, a zivi kao kokoska? O: Crnogorac na Petlovom brdu. P: Kako se udvara Crnogorac? O: Kaze: Ja se tebi svidjam, a ti meni? P: Kako se zove crnogorski ronilacki klub? O: Djeronimo! P: Kako Crnogorac prosi curu? O: Pita je: Hoces li djevojko da se kopas u grobnicu moje familije? |
|
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Poslan: 31.Ožujak.2007 u 07:18 |
Nekoliko reklama iz 2006
bacanje pogleda levi's plasticna kirurgija u usa parkiraliste za pijanice dobar sampon |
|
|
IP Logged | |
<< Prijašnja Stranica of 11 Slijedeća >> |
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |