Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži Uupoomoć | |
Registracija Login |
Problemi | |
Gradište Forum : GRADIŠTE : Problemi |
Tema: Moderatori Gradistanskog Foruma | |
<< Prijašnja Stranica of 4 |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
CloudConnected
Bolji korisnik Pristupio/la: 24.Studeni.2006 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 52 |
Poslan: 13.Ožujak.2007 u 09:36 |
Boktemazao lamer oce bit moderator. To bi znacilo kraj svijeta... Mislim zbilja ono... Kuzis nepismen si, sry.
|
|
IP Logged | |
Hrvoje
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 23.Veljača.2006 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 416 |
Poslan: 15.Ožujak.2007 u 09:01 |
Ma bio bi on dobar moderator!!
|
|
Izgubio sam vjeru u ljubav, vjeru u svijet, jedinu nadu sam nasao u igli... sada strikam i super mi je!
|
|
IP Logged | |
Inguan
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 27.Kolovoz.2006 Online Status: Offline Poruke: 714 |
Poslan: 15.Ožujak.2007 u 16:15 |
ma dobar sam i ovako
|
|
http://www.vinkojovanovac.com | http://vinkojovanovac.com/blog
|
|
IP Logged | |
Viky_7
Bolji korisnik Pristupio/la: 07.Ožujak.2007 Online Status: Offline Poruke: 13 |
Poslan: 08.Travanj.2007 u 21:09 |
jel mogu ja bit moderator????
a? A? A? |
|
Kad skinem kapu, stalno mi nešta pada na pamet...
|
|
IP Logged | |
Peter Pan
Novi član Pristupio/la: 11.Svibanj.2007 Lokacija: Cuba Online Status: Offline Poruke: 1 |
Poslan: 24.Lipanj.2010 u 09:37 |
Pogledajte druge forume ...izgled,rubrike sa temama pa prema tome prilagodite forum ... nek se zna tko je Admin,Global Moderator,Moderator ..itd..
svatko od njih je odgovoran za pojedine teme ...
ovako mi izgleda nepospremito.... samo predlazem ..nekritikujem ..
|
|
IP Logged | |
<< Prijašnja Stranica of 4 |
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |