Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži Uupoomoć | |
Registracija Login |
Dogadjaji | |
Gradište Forum : GRADIŠTE : Dogadjaji |
Tema: Alozije -> Sado Mazo Pedofil | |
<< Prijašnja Stranica of 4 |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
choMa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 08.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 525 |
Poslan: 23.Kolovoz.2009 u 12:26 |
Ovo je stvarno tu mač. xD Jedno jutro ću se probudit a kod mene u avliji misa.
|
|
IP Logged | |
Monsinjor Djipa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 23.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 195 |
Poslan: 23.Kolovoz.2009 u 15:01 |
hahaha
jednom mi odemo tamo sviruckat a on gore drzi misu :) |
|
U bogovima svojim nek nikad ne nadju spas !!!
U ono vrijeme rece Isus apostolima : ''Odvadite mi za pljugu'' |
|
IP Logged | |
Hrvoje
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 23.Veljača.2006 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 416 |
Poslan: 23.Kolovoz.2009 u 15:52 |
aj lamere malo smanji slike...
|
|
Izgubio sam vjeru u ljubav, vjeru u svijet, jedinu nadu sam nasao u igli... sada strikam i super mi je!
|
|
IP Logged | |
Ilija D.
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 28.Veljača.2007 Lokacija: Switzerland Online Status: Offline Poruke: 115 |
Poslan: 24.Kolovoz.2009 u 11:45 |
Mrdjina najdraza izreka : Rece isus svojim apostolima " Alaj smo se sastali becari..."
|
|
Ilija D.
|
|
IP Logged | |
Ilija D.
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 28.Veljača.2007 Lokacija: Switzerland Online Status: Offline Poruke: 115 |
Poslan: 24.Kolovoz.2009 u 11:49 |
Nisam nikada pricao sa inguanom uzivo pa me zanima dali i kada prica tako "psihodelicno zvuci kao kada pise. Jedno mu se mora priznati, bolje se izrazava fotografijom nego rijecima. Trebao bi se toga i drzati.
Pa sta ima novoga u gradistu? U svicarskoj lijepo vrijeme trava raste , krave je pasu pa ona opet raste pa... I tako u krug.
Pozdrav svima.
|
|
Ilija D.
|
|
IP Logged | |
choMa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 08.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 525 |
Poslan: 24.Kolovoz.2009 u 12:02 |
Originalno napisano od Ilija D. Nisam nikada pricao sa inguanom uzivo pa me zanima dali i kada prica tako "psihodelicno zvuci kao kada pise. Jedno mu se mora priznati, bolje se izrazava fotografijom nego rijecima. Trebao bi se toga i drzati. Pa sta ima novoga u gradistu? U svicarskoj lijepo vrijeme trava raste , krave je pasu pa ona opet raste pa... I tako u krug.
Pozdrav svima. Epic. A šta može bit novoga u Gradištu... mada moram priznati da sam neki dan namirisao neku novu vrstu đubreta na ulici... Čije li su to svinje promijenile prehranu? |
|
IP Logged | |
Buban
Gazda foruma Pristupio/la: 25.Siječanj.2003 Online Status: Offline Poruke: 604 |
Poslan: 24.Kolovoz.2009 u 15:45 |
Nema ništa, klasika.
E nemam vremena, moram na roštilj |
|
IP Logged | |
Saraga
Bolji korisnik Pristupio/la: 30.Studeni.2003 Lokacija: Switzerland Online Status: Offline Poruke: 20 |
Poslan: 24.Kolovoz.2009 u 17:50 |
izgleda još uvijek po starom,pola se sela karta a pola ..... |
|
IP Logged | |
master Yoda
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 06.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 384 |
Poslan: 25.Kolovoz.2009 u 08:03 |
[QUOTE=Saraga]
izgleda još uvijek po starom,pola se sela karta a pola ..... [/QUOTEA pola se sela svađa sa popom! HEHE! Editiran od master Yoda - 25.Kolovoz.2009 u 08:03 |
|
http://infoteka.hr/
|
|
IP Logged | |
<< Prijašnja Stranica of 4 |
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |