Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži Uupoomoć | |
Registracija Login |
Gradište | |
Gradište Forum : SLIKE : Gradište |
Tema: Pucar's training grounds for dogs xD | |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
Hrvoje
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 23.Veljača.2006 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 416 |
Tema: Pucar's training grounds for dogs xD Poslan: 29.Studeni.2009 u 16:22 |
Isli buraz i ja malo pacarat i stenca prosetat na beravustinu pa prosetamo do pucara da vidim sta se dogadja, a tamo belaj xD
Potencijalni polaznik Pucarevog tečaja za pse zvjeroubice: black thunder: Iscrpne kondicijske vjezbe: Demonstracija moci: samo da napomenem da je ovo sto su Bobi i Komea(eng. come here) radili cista demonstracija snage i da nikakva krv nije pustena!! Nakon demonstracije nas je dobroćudni čika Đuro ponudio da popijemo po usta domaceg šljivoviskija. Editiran od Hrvoje - 29.Studeni.2009 u 19:20 |
|
Izgubio sam vjeru u ljubav, vjeru u svijet, jedinu nadu sam nasao u igli... sada strikam i super mi je!
|
|
IP Logged | |
Buban
Gazda foruma Pristupio/la: 25.Siječanj.2003 Online Status: Offline Poruke: 604 |
Poslan: 29.Studeni.2009 u 17:09 |
Zaslužuješ da ti stavim udio gradiste.com u oporuci !!!
|
|
IP Logged | |
iivansi2
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 19.Veljača.2006 Online Status: Offline Poruke: 126 |
Poslan: 29.Studeni.2009 u 18:10 |
jel se more kladit na borbe pasa *
|
|
iivansi2 once again :) |
|
IP Logged | |
Hrvoje
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 23.Veljača.2006 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 416 |
Poslan: 29.Studeni.2009 u 19:26 |
Jebiga, nisam stigo puni izvjestaj napisat stalno nekud picim danas xD
|
|
Izgubio sam vjeru u ljubav, vjeru u svijet, jedinu nadu sam nasao u igli... sada strikam i super mi je!
|
|
IP Logged | |
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |