Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži Uupoomoć | |
Registracija Login |
SUSJEDI | |
Gradište Forum : RAZNO : SUSJEDI |
Tema: www.prike.net iz Privlake !!! | |
Stranica of 2 Slijedeća >> |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
sokac007
Novi član Pristupio/la: 28.Rujan.2007 Lokacija: Germany Online Status: Offline Poruke: 6 |
Tema: www.prike.net iz Privlake !!! Poslan: 28.Rujan.2007 u 12:34 |
pozdrav od jednoga Prike iz Privlake !!!!!
kompliment na admina jako ljepa i jednistvena stranica
najbolje mi se svida web cam ..tako nesto moraju i Prike si staviti...
pozdrav od sokca007
|
|
IP Logged | |
Buban
Gazda foruma Pristupio/la: 25.Siječanj.2003 Online Status: Offline Poruke: 604 |
Poslan: 28.Rujan.2007 u 20:51 |
Dobar dizajn.
Malo više sadržaja ne bi škodilo! |
|
IP Logged | |
sokac007
Novi član Pristupio/la: 28.Rujan.2007 Lokacija: Germany Online Status: Offline Poruke: 6 |
Poslan: 04.Listopad.2007 u 21:18 |
UPRAVO SAM SAZANO DA JE JEDAN DOBAR PRIKA SA MOTROM POGINIO U PRIVLAKI ......ZVAO SE MARIO MISKULIN !!!!!!!!!!!!
NEMOGU DA VJERUJEM ?????????????????? PRIJE PAR DANA SAM BIO S NJIME JOS PREKO FORUMA "PRICAO" I DVO GA VISE NEMA ???????????????????????????????????????????????????? |
|
IP Logged | |
Buban
Gazda foruma Pristupio/la: 25.Siječanj.2003 Online Status: Offline Poruke: 604 |
Poslan: 05.Listopad.2007 u 12:50 |
Odvratano !
Sućut Obitelji i privlačanima koji su ga poznavali.
|
|
IP Logged | |
master Yoda
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 06.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 384 |
Poslan: 05.Listopad.2007 u 14:34 |
Zgazio ga jedan iz Štitara
|
|
http://infoteka.hr/
|
|
IP Logged | |
sokac007
Poslan: 07.Listopad.2007 u 16:22 |
Originalno napisano od master Yoda Zgazio ga jedan iz Štitara da nebude ovoj tragedije kraja ..jucer je vozac kamiona sa 32 godine od stresa dobio srcani napad i umro je imao je zenu i 4 djece, a Mario Miskuli zenu i jedno to jest dvoje jer drugo na putu....kako zalosno i tragicno |
|
IP Logged | |
master Yoda
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 06.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 384 |
Poslan: 08.Listopad.2007 u 15:12 |
Odakle ti ta informacija!
Čovjek živ i zdrav.
|
|
|
|
IP Logged | |
sokac007
Poslan: 09.Listopad.2007 u 12:07 |
Originalno napisano od master Yoda
Odakle ti ta informacija! Čovjek živ i zdrav. rekli mi decki iz Privlake ????? odakel ti znas de je ziv ????poznajes covijeka ? ...neznam mozda je samo patka...ili babske price ko zna ???
|
|
IP Logged | |
master Yoda
Poslan: 09.Listopad.2007 u 12:17 |
Nepoznajem ga.
Kolega sa posla je dobar sa njegovom obitelji.
|
|
|
|
IP Logged | |
bosut142
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 21.Srpanj.2006 Online Status: Offline Poruke: 284 |
Poslan: 09.Listopad.2007 u 19:27 |
ja isto danas cuo na poslu da je taj vozac umro i da je imao srcani!?
to sam cuo od covjeka iz privlake! |
|
Vi stegnite remen,bando lopovska
|
|
IP Logged | |
Stranica of 2 Slijedeća >> |
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |