Tito je izbjegavao Gradište


OBJAVLJENO: 30.6.2003.          PREGLEDA: 3973       KOMENTARA: 10  LINK


Tito je izbjagavao naše mjesto, štafeta je u širokom luku obilazila selo ... Nakon višestrukog porasta prometa na site-u, evo jednog citata sa foruma u kojem se opisuju izlasci u Gradište sa kraja 80-tih. Autor ima piće u Dijamantu! "...nego sta! `ces se ti s gradistancima zajebavat...meni stara citav zivot trubi -" ne idi u gradiste, dobit ces batina", gradistanci su old-school sokci, nema kod njih mile lale. "...trenira judo, boks, hrvanje, ponekad tovari đubre kod suseda sa reparskim vilama." e, to je to, tovarit djubre, to treba izdrzat, i fizicki, a bogami i psihicki. Tu je tajna nase (slavonske) moci. Iako me stara upozoravala, u Gradiste se krajem 80-ih i pocetkom 90-ih obavezno islo na gitarijade u kino-sali. Sa gradistanskim torcidasem sam prvi put spitku okrenijo, jebote koji je to osjecaj bio okrenit spitku (dao mi ju je jedan od prvih boysa iz tih krajeva), i s tim torcidasima se islo na gitarijade, u nabiguzice i na raznorazne proslave za slobodnu Hrvatsku. Piva, djevojke, navijanje, Heavy Metal to nas je zblizavalo...u pol ljeta se u Gradiste islo na poniki, s dugom kosom i spitkom, znojis se ko svinja pred s svinjokolju, al`jebi ga...djir je djir..." Mjenjaju se vlade, porezni sustavi, društvena uređenja, čak i pokoja čarapa. Prolaze stoljeća - ostaje samo www.gradiste.com Pogledajte i na linku više o svemu

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.turi si taj prst u guzicu

17.1.2004. Komentar poslao: emma


2.Tita pod ledinu, zivjeli mi!

2.10.2003. Komentar poslao: Martin sin.


3.(fala admine) A sto se heavy metala tice, sve je pocelo s Ivom P. iz Vrška koji je cilo selo isaro grafitima AC/DC. Imo je on i heavy metal ogranak u Vrsku na celu s Macanom i Vesom.

1.9.2003. Komentar poslao: Mata


4.Prvi je kosu, kad je imao 15 godina, pustio drug Šima Jovanovac. Pod uticajem lijeve haesesovstine osniva grupu pod naziovm "Crveni makovi". Sto se Cunke i "Kapi krvi" tice, za nji bi se moglo rec da su bili prvi punkrock band u okolici. Imali su snazan uticaj na Ivicu Èuljka alias Satana Panonskog i na Baretove Majke. Grupa "Kap krvi" dobila je ime nakon pogreba jedne groupi girl benda, koja je za zivota bila anemicna pa su govorili da u sebi ima samo kap krvi...

1.9.2003. Komentar poslao: Mata


5.Druže Tito, jebi ti to!!!!!

1.7.2003. Komentar poslao: Wiena


6.Nije drug Tito zaobilazijo Gradište, on je naime volijo Šokce jer su znali napravit rakiju i od gščjeg govna, nego se jednom napijo repare pa je sa selskim dečkima drko u tršćaku, vidla ga pijonirka Evica i eto......

1.7.2003. Komentar poslao: BaćaJoza


7.Mrđa ti si moj idol a ne drug Tito!!!

30.6.2003. Komentar poslao: Đuro Pucar Stari


8.A pikado?

30.6.2003. Komentar poslao: Strelica


9.Znate vi koji serete po Gradištu:Odjebite!

30.6.2003. Komentar poslao: Gradištanka


10.Bili ste najluđe selo i ostali ste najluđe selo

30.6.2003. Komentar poslao: k


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !