AŠ DABRO pobjednik turnira


OBJAVLJENO: 15.7.2003.          PREGLEDA: 3193       KOMENTARA: 2


U prvoj polufinalonoj utakmici ekipa Krokodila s Bosuta pobjedila je rezultatom 2:0 Konobu Mustang. Strijelci su bili Vidačković i Grebenar sredinom drugog poluvremena. U drugoj neizvjesnijoj polufinalnoj utakmici AŠ Dabro je pobjedio Elekto Čop ekipu rezultatom 3:2 premda su gubili sa 2:0.

U nedjelju 13.7.2003. g. odigrale su se finalne utakmice za 1. i 3. mjesto po dosta lošim uvjetima - teren je bio sklizak od kiše. U utakmici za 3. mjesto Elektro Čop iz Cerne pobijedio je Konobu Mustang sa 3:2 i za to dobio 1400 kn.

Finalna utakmica bila je zanimljivija i neizvjesnija, mada se ne bi dalo pretpostaviti na osnovu konačnog rezultata 7:3. Nakon početnog opipavanja snaga u kojem su oba tima pokazali podjednaku igru AŠ Dabro dolazi u vodstvo sa 1:0 nakon čega se igra Krokodila pomalo raspada. Ubrzo postižu još 2 gola i na poluvrijeme se odlazi rezultatom 3:0. U drugom poluvremenu Krokodili napadaju i pred zadnjih 5 minuta uspjevaju izjednačiti na 3:3 no tada primaju 4 gola. Pobjednicima je pripalo 3500 kuna a drugoplasiranoj ekipi 2100 kuna. Posebno trebamo istaknuti 3. pogodak AŠ Dabro koji je u maniraima najhladnokrvnijih snajperista sa Grbavice postigao Igor K. Iako nije proglašen najboljim igračem turnira zasigurno je bio najljepši igrač turnira i šire.

Za ekipu pobjednika AŠ Dabro su nastupali: Blažević M, Pejić, Dabro T., Validžić T, Klobučar I., Pavličić T, Galović I i II, Bušić, Bijelić P.(G.K.)


Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.LOPOVI

28.8.2003. Komentar poslao: adf


2.Baran & Maroje pederi

27.7.2003. Komentar poslao: Pe


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !