FORUM (2) - AJMO GRADIŠTANCI


OBJAVLJENO: 7.9.2003.          PREGLEDA: 2868       KOMENTARA: 8  LINK


Poruke koje su napisali korisnici možete čitati slobodno kao i vijesti na stranicama. Poruke su rasporežene prema tematskim cjelinama (više na forumu) a ako želite upisati novu temu ili dati svoj komentar na postojeću morate se Jedino se registrirati klikom na register gumb. Potrebno je upisati korisničko ime i dva puta lozinku, a ostale podatke možete po želji. Forum je mjesto na kojem korisnici mogu u razne tematske forume pisati svoje poruke, kao i odgovarati na tuđe. Servis je sličan newsima, no budući da koristi web tehnologiju, ne zahtijeva poseban program već samo web preglednik. Naprijed! Još nešto - nitko nemože saznati vašu šifru čak i onaj koji pristupa bazi (administrator). Ona je u šifriranom 160 bitnom obliku.

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.tko je vlasnik royala? sto se radi za novu godinu? sjecam se da smo mi prije dvanajst bili kod kuce poslije dvanajst smo se napijali u Domu. Neznam kako je sada. sto je sa mojim tikvicama pozdrav svima

21.12.2003. Komentar poslao: runjo


2.mislim da dodjem na godisnji u mjesecu veljaci za poklade, ako me budu pustili Taliani. U svakom slucaju hvala na informaciji, bilo bi dobro ako neko zna u koji grad dolazi Evic, ja sam u Rimu. pozdrav svim Gradistancima poznatim i nepoznatim

8.12.2003. Komentar poslao: runjo


3.Alo Runjo! U Italiju ti cesto ide jedan od brace Evica, pa se porobaj nekako sa njim dogovoriti. Najbolje sam malo dodji do sela!

7.12.2003. Komentar poslao: II


4.koliko se ja sjecam u Gradistu je bilo malo (nasilnih) smrtnih slucajeva, ja se sjecam dva i obadva su se desila ispred doma i mislim da se radi 70-ih godina. zamolio bih nekoga da kaze a kome mogu da se obratim da bih mogao da kupim sarane tikvice. Posto ovdje u Italiji je nemoguce pronaci te stvari moglo bi na se napravi neki kupoprodajni ugovor, zbog toga sto bi meni trebalo mnogo komada, normalno ako se pogodimo za cjenu mozemo dugo vremena raditi.

7.12.2003. Komentar poslao: runjo


5.Bilo je i odrezanih glava! Jos uvjek su to zanimljive price nasih stari.

8.9.2003. Komentar poslao: Vrsak


6.Ne znam za te uvoresce bez maski. Cuo sam samo za onog Svabu izrezanog na cvarke u koprivama kod sadasnje Veterinarske. Al to je bilo 45-e.

7.9.2003. Komentar poslao: Mata


7.Bilo je i onih koi su bez maski rezali usi!!

7.9.2003. Komentar poslao: Vrsak


8.Početkom 50-ih zabranjene su poklade u Gradištu. Ne znam je li to bio slučaj i s pokladama u okolnim selima, ali Gradištanci su pokladno maskiranje znali iskoristiti za obračune s onima koji su im se zamjerili tkoznakad i tkoznazašto. Za vrijeme poklada škrce su sijevale više nego ikad. Bušama osvetncima nije se moglo stat na kraj, pa su tadašnje vlasti naprosto zabranile poklade. Znao je Tito zašto izbjegava Gradište.

7.9.2003. Komentar poslao: Mata


 

Najnovije vijesti

1.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

2.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

3.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

4.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

5.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

6.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

7.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

8.Božićni turnir 2016.

Pokrenuta je inicijativa da se za svaki Božić „baci“ mali nogomet na betonu, novi nogostupi, reakcije na prethodnu temu „Nestanak Cigana u Gradištu …“, nove slike

[VIŠE]

9.Nestanak Cigana iz Gradišta prije 75 godina

Nekoliko stotina Cigana živjelo je nekada u Gradištu.

[VIŠE]

10.Jesen 2016.

Bezimena škola, svatovi iz 1981., juniori NK Slavonca maestralno !

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !