NK Borinci (Jarmina) - NK Slavonac 3:1


OBJAVLJENO: 22.9.2003.          PREGLEDA: 3749       KOMENTARA: 5


Slavonac se odlično postavio na početku utakmice, zatvorio je sve prilaze svom golu te brzim kontrama stvarao prilike . U 5min nakon dodavanja Dretvića (Jazza) R.Đurić je iz blizine pucao pored gola . Nedugo zatim na centaršut D.Jovanovića M.Rešić je iz blizine volejem pokušao matirati golmana ,ali atraktivan potez nije bio uspješan pa su domaćini uspjeli izbaciti loptu. Domaćini nisu imali pravih prilika,ali su ipak poveli nakon jednog sumljivog prekršaja, na 20ak m u 28min, iz slobodnog udarca lopta je završila u samim rašljama . Slavonac nije odustajao od svoje igre te nedugo zatim izjednačio - Jazz je probio po lijevoj strani te dodao natrčalom M.Vidačkoviću koji sa 5m postigao pogodak. Nakon toga igralo se na sredini terena bez prilika . U 45 min kada se očekivalo da će sudac svirati kraj prvog dijela, Jarmina je povela 2:1 . Sudac je svirao jedan prekršaj na 20ak m za kojeg smo dojma da nije postojao - domaći igrać je pucao u natrčalog Olujića te je sudac ponovio izvođenje slobodnog udarca ,a igraču Slavonca pokazao žuti karton .U ponovljenom izvođenju domaći igrač je opalio snažno nisku loptu po sredini gola, a našem je golmanu Z.Jerkoviću prošla ispod ruke. U nastavku Slavonac je pokušao strpljivom igrom, nakon šoka, izjednačiti. Uprkos dobroj igri i velikoj požrtvovnosti igrača Slavonca domačini su u 50 min povećali vodstvo. Nakon prekšaja kod korner zastavice domaći igrć više je loptu nabacivao nego pucao po golu ,a naš nesiguni golman je krenio pa zastao na loptu ,a lopta je oskočila pred njega i završila u mreži .Nakon još jednog olako primjenog gola bilo je jasno da će bodovi ostati u Jarmini. U nastavku nakon nekoliko izmjena bilježimo prilku M.Vidačkovća - koji je iz blizine pucao pored gola. Jrmina je tako i bez pravih prilka došla do 3boda ,a Slavonac je još jednom ostao bez bodova. Sljedeču utakmicu Slavonac igra protiv Štitara. FReesTyleR

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.Aktivirijte Shekija

28.9.2003. Komentar poslao: Pokret za dodjelu statusa pitke bode Bosutu


2.Aktivirajte MIRCU!!!

25.9.2003. Komentar poslao: Cerna


3.MI STALNO PRICAMO DA IMAMO IGRU,DA NAS NITKO NIJE NADIGRAO,SAMO UVIJEK IZGUBIMO,UVIJEK SU NAM SUCI KRIVI,JA NE RAZUMIJEM ŠTA IMA SUDAC BITI KRIV ZA REZULTAT 4:1?DOKLE ĆE TO?TKO MOŽE ODGOVORITI:JAZZ.,BILI,BIJELA,KRME,STARI ČARO,MOŽDA MALI LAKI!

24.9.2003. Komentar poslao: KRČEVINE DODIJALO


4.jebiga dečki bit će bolje drugi put,ima pravo želja gogolj da neplati ulaznicu i,CRVmikuliĆ DA SE BUNI PROTIV UPRAVE,MORATE TRAžIT JAčEG SPARING PARTNERA npr. u našim veteranima.

24.9.2003. Komentar poslao: krčevine dodijalo


 

Najnovije vijesti

1.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

2.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

3.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

4.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

5.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

6.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

7.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

8.Božićni turnir 2016.

Pokrenuta je inicijativa da se za svaki Božić „baci“ mali nogomet na betonu, novi nogostupi, reakcije na prethodnu temu „Nestanak Cigana u Gradištu …“, nove slike

[VIŠE]

9.Nestanak Cigana iz Gradišta prije 75 godina

Nekoliko stotina Cigana živjelo je nekada u Gradištu.

[VIŠE]

10.Jesen 2016.

Bezimena škola, svatovi iz 1981., juniori NK Slavonca maestralno !

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !