Graničar - Slavonac 1:4


OBJAVLJENO: 8.2.2004.          PREGLEDA: 3231       KOMENTARA: 4  LINK


Utakmica je odigrana na pomoćnom stadionu koji se nalazai iza teniskih terena. Uvijeti za igru su bili osrednji a kvarilo ih je najviše teren blatnjav i sa puno lokvi. Domaćin Graničar je utakmicu odigrao u sastavu bez nekoliko prvotimaca koji su se iz nama nepoznatih razloga više zabavljali na drugome pomoćnom igralištu. Domaćin je vrlo rano došao u vodstvo nakon dvije povezane greške u obrani igrača-trenera Bijelića i M. Čička. Lagana dominacija domaći igrača se sredinom prvog poluvremena istopila i oko 25 minute I. Zovkić nakon jedne nabačene lopte izjednačava. Do kraja poluvremena igralo se izjednačeno uz jednu prečku domaćina. M. Rešić iznudio je nekolio prekršaja uz veoma bolne uzvike kakve čujemo samo na starim Bruce Lee filmovima. U drugom poluvemenu izvržena je zamjena 5-6 igraća ekipe Slavonac. Domaći igraći su postigli vrlo brzo dva gola i imali su nešto veću inicijativu isključivo zbog boje fizičke pripremljenosti. Igrači Slavonca nisu prikazali lošu igru, bilo je dosta dobrih proigravanja, najviše po desnoj strani. Pred kraj utakmice domaćini su postigli još jedan gol za konačan rezultat Graničar - Slavonac 4:1. Sredinom 2. poluvremena, kada je utakmica bila manje zanimljiva pa smo postavili jedno pitanje gos. Vidačkoviču:Nije li Županjski silos najveći u hrvatskoj ?. Uslijedilo je 10 minutno predavanje, pokazana su znanja iz statistike, povijesti, ekonomije pa i drugih znanosti. Naše želje za znanjem su time zadovoljene! Uprava

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.NE BUDITE ZLI! SVI KOJI IGRAJU U SLAVONCU A IZ GRADIŠTA SU IGRAJU SRCEM! SAMO NAPRIJED!!!

15.2.2004. Komentar poslao: ZAR JE VAŽNO


2....da se sakupimo naaas paar sa betona (najglavnijih),e ako bi nam ovi zabili 4 komada na toj livadi tamo pod nasipom...fali vam gradistanski difenz a i niste sigurno udarali loptu duplim stoosom...al,samo naprijed i radite trbusnjake-imat cete stomak ko Elton John!

12.2.2004. Komentar poslao: Haupt


3.a kak je Mikula odigro?,a tek N.Čolak?

11.2.2004. Komentar poslao: CERNA


4.Lijepo je procitati malo pravih sportskih citata,mada sam se nadao da ce ova vijest biti malo vise zacinjena poznatom lirikom gradistanske rodne grude,no dobro je i ovako.M.Resic je sigurno skvicao na terenu ali nikada nece dostici matorog brku koji se stalno valja i izvodi svoje padove u stilu "bitka na Neretvi"...treningeri-samo naprijed-pobijedit cemo "slajs junajted"!

9.2.2004. Komentar poslao: Najglavniji


 

Najnovije vijesti

1.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

2.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

3.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

4.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

5.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

6.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

7.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

8.Božićni turnir 2016.

Pokrenuta je inicijativa da se za svaki Božić „baci“ mali nogomet na betonu, novi nogostupi, reakcije na prethodnu temu „Nestanak Cigana u Gradištu …“, nove slike

[VIŠE]

9.Nestanak Cigana iz Gradišta prije 75 godina

Nekoliko stotina Cigana živjelo je nekada u Gradištu.

[VIŠE]

10.Jesen 2016.

Bezimena škola, svatovi iz 1981., juniori NK Slavonca maestralno !

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !