V. Potkos brije po Gradištu


OBJAVLJENO: 8.6.2007.          PREGLEDA: 7136       KOMENTARA: 4


Trakavica Potkos – Đilkan dobila je svoj nastavak nakon objave slike koju je uhvatila naša Web kamera a prekopirali je svi mediji. Na slici se Vlatkica žvali sa sa nepoznatim Krkanom na vrhu đubretom prepunjene prikolice marke „Kikinda“ nosivost 5T. Kamera je snimila sada već legendarnu sliku dok su stali po ladno pivo ispred „Zgubila“.
Da Vlatka je rekla ne laganom životu i tražnju materijalnog bogatstva i definitivno promijenila svoj život omrzle sponzoruše za 360 stupnjeva bijegom u malu ali zato konzervativnu seosku idilu opisanu u romanima Viktora Igoa.
Besane noći hrkanja Sniješke Mehunj na zajedničkom gulavom krevetu, prebiranja po gaćama iz kolekcije „Smeđe nazad žuto naprijed“ Vlatkica je zamijenila životom na stanu, krevetom od kukuružnjaka i gaćama od pupka do koljenja sa anatomskim otvorom za obije nužde koje se moraju prati samo jednom, i to isključivo na Beravi. Dotukli su je i mnogobrojni parapazzi izrazito debilnih domaćih novina pa je ona svoj mir potražila u Gradištu gdje smiju snimati samo Đokso i Web kamera.
Na konferenciji za novinare i traktoriste u caffe baru „Marina“ doznajemo da će Vlatka naći svoga stilistu na prvoj svinjokolji. Isto kako otpjevati će na Motorijadi 23.6. za honorar od 5000 € svoj veliki hit „Kožni metak“ nastao prema uspomenama koju je vežu prema leniji Mednika. 
Kome li je Vlaka od ova 3 krkana poklonila svoje srce i usrane gaće ?

Iz pouzdanih izvora doznajemo da se kuha nešto, a nisu obarine, između irskog trendsetera Mrđe i iste, premda Mrđa nije mogao dočekati bijelu limuzinu što je lukavo iskoristio uglađeni gospodin Vinko B, odkotrljavajući joj crveni tepih i nudeći joj domaće rakije da se osvježi nakon dugog puta iz metropole. Kao pravi domaćin poveo je gospođu Potkos u malo razgledavanje te joj pokazao svoju štalu, a nije odolio da ju pita da li je za jedan sex na sijenu. Ona se nije previše uznemirila na taj upit nego je kratko i jasno odgovorila: "Može samo dojenje!", a on reče - nema problema i prihvati se posla. Nakon odrađenog posla popili su po jedno zidarsko pivo i usput prebacili dvije prikolice đubreta ( jer vile su se našle tu negdje u prikrajku). Pošto je nakon tolike "akcije", a bome i reakcije, Vlatkin prslučić bijele boje ostao natopljen znojem i kravljim nečistoćama, Vinko B. ponudio joj je svoj SMB prsluk da ne bi izgorila na vrelom gradištanskom suncu, jer kad upiči žega i jaja bi ti otpala od vrućine - slikovito joj je pripomenuo. Nakon, par sati pojavio se do tada odsutni Mrdja ( navodno je skoknuo do metropole kako bi se obračunao sa gospodinom koji je Vlatku izbacio iz stana). Došao je baš u vrijeme kada je Vlatka na mobilnom telefonu razgovarala sa komšinicom i čim je čuo riječ sex, odmah je upitao;" Može, odnosno mogu i ja, s time da ne dolazi u obzir kombinacija sa ova dva klipana gore. Ona zdušno prihvati taj poziv i prepusti se čarima ovoga zavodnika. Tako je konačno i Vlatka Potkos našla sreću u "selu na brdašcu".

Prenosimo traskripte razgovora:

Potkos:"Alo Mehunj, voode ja "
Mehunj: "Šta oš, nema vremena, namirnjivam!"
Potkos:"Ej moramš probati jednu trendsetrsku pomadu za ruke. Super je i bolja od svih razvikanih, biti ćeš glavna na špici, to je IN, trendi, cool ... "
Mehunj: "Da a što je to? "
Potkos:"Pomadu se taloži mjesecima na rukohvatu đubarskih vila, dugu se taloži i zato je skupa. Nježno se noktima skida do dubine drveta i onda se drugim noktom sa nokta nanosi na lice i ostale intimne dijelove tijela. Miris takve pomade prožima u sebi nježne izljeve prepunjenih septički, šlajm kasnih svinjokolja, podrig od kobasice i piva mamurnog 50.godišnjeg traktoriste i zreloljetni istovar  svinjskog đubreta oko 17.00 popodne kada je tlak nizak. Rekla bih da je aroma suptilnija od nadaleko razvikanog losiona Obarinske pare "
Cojina snimka tuče u Gradištu

Specijalni izvještaj specijalnog izvjestitelja iz specijalne Županje

U opskurnoj sobici Ureda za hitne intervencije županjske Elektro-Slavonije u gluho doba noći, točnije u 00 sati i 30 minuta, začu se reski zvon telefonskog aparata. A naš junak Joza, najpoznatiji i najumješniji elektro inženjer županjskog atara  a i šire,  u tom trenutku sanja bogatu berbu zerzalija u svojem zerzalijaniku kojeg je posadio prije neku godinu. Na berbi se okupilo brojno društvo, pa čak i županjski istrošeni nogometaši koji su igrali zapaženu ulogu tijekom odabira, transporta i sadnje sadnica. Joza stoji na sred šljivika, jednim okom prati lagane okretaje janjca koji će dodatno obradovati drugare, a drugim okom se divi urodu šljiva. "Biće rakije, biće rakije...", ponavlja i prstima prolazi kroz bujnu, razigranu i orahovim uljem ulaštenu kosu. U taj čas zazvoni njegov mobilni uređaj. Spretnim pokretima dohvati uređaj, nestrpljivo pritisne dugme za odgovor i zavika "Alo, aloooo, aloooooooo!". S druge strane muk, a mobitel i dalje zvoni i to sve glasnije. "Alooooooooo, alooooooo! Ko to mene zajebaje!!!", zaviče naš inženjer. I kad se već dobrano oznojio, a zvuk mobitela postao toliko glasan da je prijetio probijanjem svileno nježnih bubnjića našeg junaka, Joza se trgne iz sna i dohvati se telefonskog uređaja koji je zvonio na stolu ispred njega. "Aloooo, šta me zajebaješ!!!", zaviče u slušalicu. S druge strane progovori meki vrbanjski šokački glasić: "Majstore, majstore, vooode imam strujni probleeeema!". "Kaki problema, pucaj!", u bunilu nastavi Joza. "Neblaka mi, naaa lampa pored brojila struuuuje svitluca, paaaali se i gaaasi! Kresni auto i dolazi da to opraviš!", produži u dahu šolja. "Neba mi, a kako si ti to primjeeeetio!?", začudi se Jozin. "Eeeeee, majstore, sinoć sam malo više popio, priteralo me, pa sam išo pišat! Dok sam pišo, pogledoo sam iznad sebe i vidio laaaampu di svitluca! Nisam to nikad vidio i odma sam u tome pripozno probleeem i teški kvar. Dolazi i opravi, majstore!", izrecitira Šolja. Joza, sav u čudu što ga za takvu stvar bude iz onako krasnog sna, jedva prozbori "Pa jesi pišo, gazda!?". "Neblaka mi jesaaam!", odgovara Vrbanjac. "Eeeeee, onda idi nazad u krevet i spaaavaj!!!", odbrusi mu Jozin i ljutito poklopi slušalicu.

    Uznemiravani Joza, na slici desno, u kulturnom razgovoru sa jednim županjskim mladićem.

    Sudac Sahat izgubio FIFINU licencu zbog rada na crno na bušteli

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.danas nam bilo prometa... na kemeri... zbog preusmjernja na autocesti...

9.6.2007. 3:01:20 Komentar poslao: Inguan


2.Marin Soljacic..ima jake veza sa izumom za prenos Elektreicne energije bezzicno ..naprimjer upale sijalicu na dva 2m od bilo kakvog elektricnog izvora ..rade na tome da napune Aku-Baterije na daljinski nacin naprimjer a primjera stotinama ..posle Tesle opet Tesla ..i ovaj je sa Hrvatskih prostora ali ovaj ubjedljivo hrvatsko ime ima ..

8.6.2007. 12:14:50 Komentar poslao: Peter Pan


3.Kažu doušnici da su se iza Šimina magacina čuli ljubavi uzdasi "Poderi me kao svinja masnu krpu" iz bijele Corse 1.0

8.6.2007. 12:11:57 Komentar poslao: Buban


4.hahahahaah..... Čuo sam da je Vlatka pristala vodit Tomekove krave na ispašu u zamjenu za kazan koma. Jel to istina?

8.6.2007. 12:01:43 Komentar poslao: choMa


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !