Beton 2018.


OBJAVLJENO: 28.12.2018.          PREGLEDA: 8847       KOMENTARA: 1


Nogomet je sport po kojem smo znani na planeti. Jedan od najžešćih terena je naš betonski na Ljesama, kada se tamo igra seizmografske strelice i na Novom Zelandu plešu kao Kunc i Šeki zajedno u svatovima. Specijalni reporter donosi izvještaj uz puno slika na kraju + posebno slatki šećer na kraju ! ...

Beton 2018.


Slavonija i ljudi koji u njoj žive ( kao i svi oni koji su, nažalost daleko !) vole tradiciju i ne dopuštaju da npr. đeram prestane škripati, ugasi se lampa ili da u Gradištu sveti Beton zaraste u travu,šikaru i tundru. I godine ove slilo se staro i mlado, debelo i mršavo ne gledajući na vjeru, naciju, boju kože, sexualnu dezorijentiranost. Sa svih strana svijeta od ŠveCke do Tasmanije treningeri iz dijaspore (kao i ovi domaći) željno su dočekali i ove blagdane da bi razbacili malo nogooša , okrenuli pokoju domaću deliciju na vatrici te razmijenili pokoju pametnu. DakleM, podignuto je sve na jednu zavidnu razinu nivoa kako i dolikuje Gradištancima koji ništa ne prepuštaju slučaju! Repriza je zakazana za 1.1. točno u podne kod okeej korala pa tko bude sposoban neka se pojavi da razbijemo ove upale donjih nam ekstremiteta koje nas još uvijek drže!I na kraju šećer svih šećera, jedna bezvremenska rečenica koja kazuje svu filozofiju i ljudski um satkan u manje od 10 riječi.

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.Imate li još slika - šaljite preko facebooka

28.12.2018. 17:48:13 Komentar poslao: Buban


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !